lauantai 24. maaliskuuta 2012

Otsikko?

Torstaina oli taas lakkauspäivä ja kynsille pääsi GOSHin Gasoline, violetti shimmerinen lakka.


Ko. lakka osoittautui todella ohueksi, ja riittävään peittävyyteen tarvittiin neljä kerrosta. Nimettömiin laitoin Gasolinen päälle Wild & Mild:n lakan 61 Flash. Se on glitter-lakka, jossa pohjaväri on violetti ja glitterit todella pieniä sinisiä ja pinkki-violetteja. Lakkaa laitoin kaksi kerrosta, ja molemmat lakat kuivatin Orlyn pikakuivattavalla päällyslakalla.


Osoittautui tuo Gasoline hankalaksi kuvattavaksi. Se on normaalisti vähän enemmän violetimpi kuin kuvissa, mutta tietyssä valossa hieman sinertävä. Mielestäni kiva lakka, jos ei oteta lukuun tuota huonoa peittävyyttä. Tuo Flash taas on kuvissa aika samanlainen kuin livenäkin. Alla vielä kuva molemmista lakoista. Tuossa kuvassa Gasoline näyttää (ainakin tällä koneella) oikean väriseltä.

GOSH - 541 Gasoline ja Wild & Mild - 61 Flash
Tämä lakkaus näyttää muuten ihanalta auringossa, mutta tietenkään en kerennyt eilen ottamaan kuvia ja tänään sataa taas vain räntää... Pitänee tyytyä sisäkuviin. Seuraavaksi en tee pelkkiä yksinkertaisia kynsiä, vaan pitää alkaa miettimään jotain kivaa koristelua. :)

Miks mulla on muuten aina niin vaikeaa keksiä otsikoita? Ei pelkästään blogissa vaan muutenkin kaikessa, mitä kirjotan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti