lauantai 7. huhtikuuta 2012

Ihanat/kamalat akryylimaalit

Juuri tällä hetkellä tekisi niin kovasti mieli antaa noi mun akryylimaalit seuraavalle vastaantulijalle. Koko eilinen päivä meni harjoitellessa (pyhitin yhden vihoistanikin harjoitteluille..), eikä oikein onnistunut. Olen katsellut Tartofraisesin maalailuja, mutta ehkä ei olisi kannattanut. Vihkooni tein eilen yhden onnistuneen one stroke -kukan, mistä päätin kokeilla niitä samoja kynsille..

Ensin lakkasin kynnet aluslakalla, jonka päälle laitoin nudelakan ja sen päälle kirkaspohjaisen glitterin. Liukuvärjäykseen käytin Dependin vaaleanpunaista shimmeriä (nr. 190) ja sen päälle jo tässä blogissa tutuksi tullutta Tutti Fruttia.


Tarkoituksenahan oli tehdä tällaiset ruusut, joihin ihastuin heti. Ensin maalasin tuollaiset nimettömään ja peukkuun. Unohdetaan nyt kuitenkin, että noista piti tulla ruusut.


Loppuillasta ajatteli vielä tehdä loppuihinkin kynsiin tuollaiset, vaikkakin tiesin, ettei niistä tulisi onnistuneita. Päälle vielä Seche Viteä, ja manikyyri oli valmis.Tässä vielä kuva käytetyistä tarvikkeista ja alla lista lakoista:


Lumene Gloss & Care - Strenghtening Base Coat
the Color Institute - French Pink
Maybelline Mini Colorama - 3 Tutti Frutti
Depend - Nr. 190
Wet n Wild - Halucinate
Seche Vite dry fast top coat

Alkaa varmaan kaduttamaan jälkeenpäin, että julkaisin nämä.. Taidankin taas vetäytyä harjoittelemaan.. Oonhan mä ennenkin maalaillut ja paljon, miten akryylimaalit voi olla noin hankalia?!?

Tämä ei kyllä liity kynsiin, muttamutta tuli tehtyä, joten laitan tänne :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti