sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Joka päivä on ystävänpäivä!

Aluksi on ihan pakko kiittää kaikkia uusia lukijoita, tervetuloa mukaan! Nyt lauantain ja sunnuntain aikana lukijoita on ilmestynyt yhteensä 10, mistä olen ihan ihmeissäni. En olisi aloittaessani uskonut tätä, joten olen ihan innoissani asiasta! :)

Innostustani lisäsi vielä tämä. Inkku postasi blogissaan, että bloggaajat saa linkittää kynsibloginsa, joista hän sitten valitsee Top 6 -listan. Löysin blogini tuolta listalta ja olen ihan sanaton, kiitos ♥

Mutta keskitytään nyt kuitenkin kynsiin. Uusia lakkauksia ei ihan heti tule, sillä seuraava viikko on melko kiireinen. Lisäksi tiedossa on varmaan taas kynsien lyhennystä, huoh.. Ehkäpä torstaina aikaisintaan kerkeän kynnet tekemään. Onneksi kuitenkin mulla on varastossa paljon vanhoja lakkauksia, joten esittelen tässä ystävänpäiväksi tehdyt kynnet.


Kynsissä pohjalla on Models Own Pastel Pink, paitsi nimettömissä on valkoinen lakka. Näiden päällä on Maybellinen Mini Colorama 3 Tutti Frutti, joka on aivan ihana lilapohjainen glitteri. Päällä on vielä koristeena sydämet, joista valkoiset on tehty nail art -lakalla ja tuo vaaleanpunainen Pastel Pinkillä + nail art siveltimellä.


Models Own - Pastel Pink, Maybelline Mini Colorama - 3 Tutti Frutti
Käytetyt lakat:
Models Own - Pastel Pink
Lumene Natural Code - 2 Have fun
Maybelline Mini Colorama - 3 Tutti Frutti
Kiss Nail art - White
+ Orly sec 'n dry -pikakuivattava päällyslakka

Tämä ulkoasu on vieläkin tämä alkuperäinen tylsä, mutta yksinkertaisesti ei ole tullut mitään hyvää ideaa bannerin ja värien kanssa. Koitan kuitenkin saada tämän valmiiksi pääsiäislomalla :)

6 kommenttia :

 1. voi miten kauniit! :)
  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kynsiä osaat tehdä! Etenkin edellisen postauksen pöllökynnet ja nää sydänkynnet on ihan superhienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin pidin niistä pöllöistä :))

   Poista
 3. Kauniit kynnet! Ostin just Mini Colorama -sarjan kyslakan jolla aijon tehä seuraavaksi kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Itse olen pitänyt noista Mini Colorama -lakoista :)

   Poista