perjantai 20. huhtikuuta 2012

Saran Wrab Nail Art

Näin tällä tekniikalla tehdyt kynnet ChromaCraze-blogissa. Kyseessä siis Saran Wrab Nail Art -tekniikka (en tiedä onko tuota suomennettu, sillä en ole nähnyt suomalaisissa blogeissa). Ideana on töpötellä muovisella palalla erivärisiä lakkoja pohjalakan päälle, sikäli mikäli oikein ymmärsin huonolla englannillani. Tuto tällaisesta lakkauksesta löytyy täältä.

Itselläni näissä on pohjana musta creme-lakka, jonka päälle on laitettu violettia ja sinistä shimmeriä sekä Beetle Juice -kokoelman Aqua Violet ja Purple Blue -lakkoja. Päällä vielä pikakuivattava päällyslakka ja valmista tuli.Näissä kuvissa nuo värit ei näy niin hyvin kuin livenä, mutta koitin saada edes jotain näkyviin. Klikatkaa toki suuremmaksi näitä, niin näette paremmin. Kynsinauhojen siistiminen näistä kolmesta ensimmäisestä kuvasta jäi pois.. Lisäksi huomasin lakanneeni tuohon etusormen kynteen kissankarvan, mutta ei anneta sen haitata, onhan kyseessä sentään Suomen parhaan exotic-kastraattiuroksen karva :))


Koska tuon kaiken kiillon takaa ei näitä värejä oikein erottunut, tänään laitoin päälle mattapäällyslakan. Aluksi en pitänyt näistä yhtään, kun olin jo tottunut kiiltävään, mutta nyt olen jo alkanut tykästymään näihin. Tosin huomenna täytyy varmaan ottaa jos pois, sillä kärkikulumaa on jo näkyvissä, huoh.Käytetyt lakat:
Lumene (Gloss & Care) - Strenghtening Base Coat
Rimmel (60 Seconds) - 800 Black Out
Gosh - 547 Blue Monday
Gosh - 541 Gasoline
Models Own (Beetle Juice) - Aqua Violet
Models Own (Beetle Juice) - Purple Blue
Seche Vite dry fast top coat
Mavala Color-matt top coat

Nämä kynnet oli helppo toteuttaa, ja testaan tätä vielä varmaan muillakin väreillä (jotka erottuu paremmin). :) Pahoittelen tätä kuva- ja tekstirikasta postausta, mutta en oikein osannut kuvata tuota lakkausta.

Lopettelen tässä höpinät, sillä pitäisi vielä huomisiin terveystiedon kokeisiin lukea.... Miksköhän mä en koskaan opi lukemaan kokeisiin aikasemmin kun edellisenä päivänä??

4 kommenttia :

  1. Sulle on tunnustus blogissani: http://betternailday.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista