keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Haaste Zumballe

Sonnen sekä Leon ja Romeon innoittamana halusin ehdottomasti haastatella Zumba-kissaamme tätä varten. Zumba on reilu kaksivuotias exotic-kastraattiuros, ruskeatabby väritykseltään.


Oletko tottelevainen vai tottelematon?

Totta kai olen kiltti ja tottelevainen - toisinaan. Yleensä teen kuitenkin mitä haluan, vaikka tiedän etten saisi.

Mikä on herkkuasi?

Kasvissosekeitto! Tarvitseeko edes perustella?

Oletko sisäkisu vai ulkokisu?

Ihan sisällä elelen, kun vouhkaavat että en sovellu ulkokissaksi, pah! Valjaissa pääsen kyllä nauttimaan ulkoilmasta, tosin ihan liian harvoin.

Mikä on lempipuuhaasi?

Työnjohtajana oleminen, ja nimenomaan osallistuvana työnjohtajana. Väittävät kyllä että olen yleensä vain tiellä. Tiskaaminen ja jalkapalloilu ovat myös suosikkejani, syömistä ja nukkumista unohtamatta!


Mistä asiasta olet saanut eniten toruja tai mitä asiaa sinua kielletään tekemästä usein?

Haluan olla aina huomion keskipisteenä, mutta minun ei anneta olla esimerkiksi pöydällä kun syödään. Tätä en ymmärrä, sillä näyttelykissanhan kuuluu olla pöydällä!

Oletko aktiivinen vai laiskempi?

Tosi aktiivinen; osallistun kaikkeen ja leikin paljon! Sovellun jopa agility-kissaksi (kun saan ruokaa palkaksi)!


Lempparein leikki tai lelu?

Pullonkorkit ovat parasta mitä tiedän! Harmi vaan ne joutuvat aina jääkaapin alle tai sitten minulle ei vain anneta niitä. Onnistun kyllä toisinaan nappaamaan niitä ilman lupaa pöydältä.. 8) Myöskin jalka- ja koripallopelit ovat suosikkejani!

Mitä asiaa kammoksut/säikähdät eniten?

Olen rohkea kissa, eikä mitään kovinkaan pelottavaa ole eteeni tullut. Kierrän kyllä takan ja sen omituisen lapion siinä vieressä kaukaa.

Viihdytkö sylissä?

Mielestäni ei ole miehekästä olla sylissä. Karvatkin menevät ihan sekasin! Pysyn kyllä ihan kohtalaisen hyvin sylissä, mutta jos palvelija istuu niin sitten en.

Tuletko toimeen muiden eläinten kanssa?

Toki tulisin, mutta kaikki eivät tule kanssani. Talomme kilpikonnaa täytyy aina vahtia, ja olisihan siihen gerbiilisapuskaankaveriin kiva tutustua vähän lähemmin (en kyllä ymmärrä, miksi en saa). Näyttelyissäkin kissat, joihin haluaisin tutustua, vain sähisevät minulle, vaikka eihän minussa mitään vikaa tietenkään ole. En edes pelännyt naapurin suurta koiraa kun tuli vastaan!


4 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Hahaa, niin ne kaikki sanoo :D Ei vaan keksitty sille silloin mitään muuta nimee ja sen virallisessa nimessä on Zumba. :)

      Poista