tiistai 8. toukokuuta 2012

Kuinkas sitten kävikään...

Tavoitteena oli tehdä cupcakes-kynnet, mutta mitä siitä sitten seurasikaan...


...no ei ainakaan niitä tavoittena olevia kynsiä! Tuohon värilakkaan olisi sopinut jotkut vaaleanpunaiset/valkoiset cupcakesit, mutta sitten sain idean maalata kissan kynteen 8))

Tuo kissa esittää yhtä persialaispentua, jonka ehdottomasti haluaisin ja voisinkin saada, mutta kun se ei käy muille. Harmittaa ihan hirveesti, koska toi olis ihan täydellinen. Palatakseni tähän tylsään todellisuuteen; kissa on tehty akryylimaaleilla, käytetty ainakin mustaa, valkoista, punaista, keltaista ja sinistä. Lisäksi peukun kynnessä lukee kisulin nimi mustalla.


Sitten vielä tuosta värilakasta, joka siis on Sinful Colors - Pretty In Pink. Kyseinen lakka on todella ohutta, näissä on 3-4 kerrosta. Lisäksi siveltimen vedot jäi selvästi näkymään. Plussaa kuitenkin levittyvyydestä sekä nopeasta kuivumisajasta. Pahoittelen noita kuplia tossa pikkurillissä, mitenköhän ne ees on siihe ilmestyny?

Näitten tyyliset kynnet vois tehdä seuraaviin näyttelyihin :)

PS. Ei jooko zoomailla noita kuvia, kun ei tuo kissa mikään täydellinen ole..

Sain muuten Riinalta Liebster Blog -tunnustuksen, kiitos tästä! ♥


Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen
Tähän voisin rustailla samat selitykset kun viimeksikin, mutta lyhyesti; kaikilla suosikkiblogeillani, joilla on alle 200 lukijaa, on ollut jo tämä.

6 kommenttia :