tiistai 1. toukokuuta 2012

Uudet lakkarakkaudet

Tämä postaus olis pitäny tehdä jo eilen, mutta tuli vähän esteitä..

Olin siis viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa, jossa oli mm. PetExpo. Kaikenkaikkiaan messuja oli neljät (jos oikein muistan), ja OutletExposta löytyi hurja määrä halpoja kynsilakkoja. En siis voinut olla kotiuttamatta muutamia. :)

Lisäksi siskoni tuli lauantaina Ranskasta, tuliaisina kolme kynsilakkaa minulle, jesh! :))

Ensin esittelyyn Freshcover-merkkiset lakat. Nämä maksoi 4€/kpl, ja viisi lakkaa sai 15 eurolla (eli hintaa jäi 3€/kpl).

Summer Sky, Apple Green, Pistachio
Summer Sky on aika tavallinen vaaleansininen creme, joka näyttää tuossa kuvassa samalta kuin livenäkin. Apple Green ei sitten taas näytä yhtään itseltään kuvassa. Kyseessä on vielä tuosta kirkkaampi ja hieman värikkäämpi vaaleanvihreä creme. Ja sitten tuo Pistachio, aww, aivan ihana vihreä/kellertävä lakka, jossa on kultaista shimmeriä.

Pistachio

Mint Oil, Alexandrite
Ja sitten glitterit Mint Oil ja Alexandrite. Molemmissa on pyöreitä hologrammiglittereitä. Tuo vaaleanpunainen on oikeasti hieman tummempi.

Toiseksi Sinful Colors -lakat, joita myytiin samaan hintaan kuin edellisiä.

All About You, Deep Blue Ocean
All About You on glitter-lakka, jossa glitterit ovat hyvin pieniä. Pohjaväri on kirkas ja glittereitä tiheässä. Glitterit kuparinvärisiä, kultaisia ja punaisia. Deep Blue Ocean on pohjaväriltään sininen ja lakassa on mukana sinisiä glittereitä ja lastuja. En ostanut tätä värin takia, vaan tosiaan siksi, että mukana on sekä glitteriä että lastuja.

Pink Chloe, Pretty In Pink
Aww! Ei tuosta ensimmäisestä voi muutakaan sanoa. Pink Chloe on ohut nudelakka, mutta siinä on mukana kultaista shimmeriä. En yleensä tykkää nudeista, mutta vain tarttui käteen. Pretty In Pink on myös aivan ihana pinkki, joka kuvassa näyttää hieman liian oranssille.

Pink Chloe, Pretty In Pink

Sugar Blossom, Jaune Pastel
Nämä molemmat ovat cremejä, jotka ovat melko oikean värisiä tuossa kuvassa. Jaune Pastel on yksi niistä Ranskasta saapuneista, joten nimi on ranskaksi (jaune = keltainen). Tuo Sugar Blossom kuuluu niihin OutletExposta ostettuihin.

Ja viimeisenä toiset Ranskasta ostetut lakat. OPI-lakat maksoivat siellä noin 13 euroa kappaleelta.

Vampsterdam, I Have a Herring Problem
Nämä ovat OPI Holland-kokoelmasta. Vampsterdam on todella tumma violetti (kuvassa liian punertava) metallinhohtoinen lakka. Ja tuo toinen, I Have a Herring Problem, on harmahtava sininen hopealla shimmerillä.


Tänään lakkailen vielä kynnet, joten postausta niistä tulee tänään/huomenna/ylihuomenna. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti