keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Riparikynsiä

Tässä postauksessa on nyt sitten ne lupaamani kynnet riparilta. Kaksista ei kyllä ole kuvia, koska en muistanut ottaa.. ;)

Lähdin riparille neonkeltaisissa kynsissä, joihin rakastuin ihan täysin! Laitoin kolme kerrosta Depend - nr. 035 -lakkaa valkoisen (Maybelline Mini Colorama - French White) päälle. Kynsistä tuli täydellisen väriset 8)


Mutta... saadakseni taas pilattua iloni ja hehkutukseni, niin joudun laittamaan näistä huonot kuvat. En onnistunu saamaan noista ollenkaan sopivia kuvia.. Luonnossa keltainen oli paljon kirkkaampi ja vähän vaaleampi.

varjossa
Näiden jälkeen tein riparilla nopean ranskiksen, joissa nudelakkana toimi Sinful Colors - Pink Chloe ja valkoisena jo äsken mainittu Maybelline Mini Colorama - French White. Kuvia ei ole, sillä onnistuin pilaamaan kärjet, koska vapaa-aikaa ei paljonkaan ollut.

Kaverilleni tein kahdet kynnet. Toiset oli tiikerit, joissa värilakkana Models Own - Pinky Brown (Beetle Juice) ja tiikeriraidat tein Dependin art linerilla. Näistäkään ette saa kuvia, mutta aika saman tyyliset ne olivat edellisen postauksen leopardikynsien kanssa (tosin leot korvasin tiikeriraidoilla). :)

Toisissa pohjana oli Beautyuk - Neon Pink, elikkä nimensä mukaisesti pinkki neon. Kahdella kerroksella peitti hyvin. Valkoisena toimi jälleen se Maybelline ja mustat osat Dependillä.

sisävalaistus
Kuva on taas ihan erilainen kuin pitäisi, mutta tässä postauksessa on esitelty Neon Pink paremmin. Päällyslakkana toimi kaikissa kynsissä Seche Vite.

Nyt lähiaikoina en aio lakkailla kynsiäni, koska lyhensin ne ihan nysiksi sunnuntaina. Lisäksi eilen vasemman käden etusormi otti osumaa lipastoon, minkä seurauksena se lyheni entisestään.. Onneksi mulla on vielä lähiaikoina tehdyistä kynsistä kuvia tänne blogiin laitettaviksi! :)

4 kommenttia :