torstai 21. kesäkuuta 2012

Uudet OPI:t

Vanhempani olivat eilen päiväseltään käymässä Tallinnassa, ja minulle he toivat tuliaisiksi kaksi OPI:a :) ♥ Maksoivat vain 10,55€/kpl.

Don't Touch My Tutu!, Pirouette My Whistle
Molemmat lakat ovat OPI:n New York City Ballet -kokoelmasta. Don't Touch My Tutu! on hieman harmaan puolelle taittuva valkoinen. Tämä on jelly, kuten muutkin kokoelmasta (poikkeuksena tuo glitter). Se ei kuitenkaan haittaa, tällä voin viimeinkin kokeilla glittersandwichiä :)


Pirouette My Whistle on kirkaspohjainen glitter. Glitterit ovat hex-glittereitä ja niitä on kahdenkokoisia; isoja ja kulmikkaita sekä todella pieniä. En ole testannut vielä kynsille (syy edellisessä postauksessa), mutta googlettamalla löytyy paljon kuvia tästä. Todella nätti glitter, suosittelen hankkimaan!

Tossa kuvassa muuten näkyy mun kynsien tämän hetkinen tilanne. Tosi lyhyet siis, ja mitä tuohon etusormen kynteen tulee... ei oikein ole lakkauskunnossa.

Eipä muuta tällä kertaa. Seuraavana voisin esitellä rippijuhlakynteni, mikäli niistä kuvista joku onnistui... ;) Niin, ja kiitos vielä kaikille uusille lukijoille! ♥

1 kommentti :