torstai 26. heinäkuuta 2012

Kuivakukat testissä

Sain innostuksen kuivakukkiin ihan yllättäen, ja pian huomasinkin jo etsiväni sopivia kukkia ulkoa. No, eihän täällä metsän keskellä mitään oikein ole, mutta löysin muutamia vaaleanvioletteja/-sinisiä tarpeeksi pieniä kukkia. Mulla ei ole mitään hajua, mitä nuo ovat. ;D Kukat prässäytyivät muistaakseni noin neljä päivää, minkä jälkeen ne oli vielä sopivan taipuvaisia.

Alunperin piti testata näitä omille kynsille, mutta kaverini halusi, että tekisin hänelle kynnet, joten yhdistin kukat hänen kynsiinsä. :))


Tein siis perus ranskiksen, jonka päälle laitoin vaaleanpunaista hologlitteriä. Kuivakukkien kiinnittämiseen käytin tavallista päällyslakkaa, ja kaikkien kynsien päälle vielä Seche Viteä.

Käytetyt lakat:
Lumene Gloss & Care - Strenghtening Base Coat
Color Institute - French Pink
Maybelline Mini Colorama - French White
Freshcover - Alexandrite
Color Institute - Top Coat
Seche Vite


Kuivakukista jäi mulle ainakin hyvä kuva, ja aion ehdottomasti käyttää koristelussa niitä näin kesällä useamminkin (kunhan vain löytää sopivia kukkia..)! Omille kynsille pääsevät itseasiassa hyvinkin pian ;)

Ainut ihmetyksen aihe oli se, että yhdestä kukasta alkoi väri lähteä muutaman päivän päästä. Lopuksi siitä oli näkyvissä enää puolet.. Mistähän voisi johtua? Ei ainakaan lakkausvaiheessa mistään lähtenyt väriä.

4 kommenttia :

 1. Ihanat. Itsellä prässissä vaikka mitä kasveja odottamassa kynnelle pääsyä, mut en ole vielä saanut aikaseksi :)

  VastaaPoista
 2. Monet siniset kukat haalistuu prässätessä, ajan kuluessa. Innostava blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, tuota en ole tiennytkään :o Kiitos paljon! :) Ja en tajua miten en ollut huomannut tätä kommenttia aiemmin..

   Poista