keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Ruotsi-ilmiö

Leirin jälkeen halusin ehdottomasti tehdä kynnet, joissa olisi keltaista ja sinistä. Lakka pohjalla on Sinful Colors - Jaune Pastel, vaaleankeltainen creme, johon olen tyytynyt tajuttuani etten voi saada samankaltaista Models Ownin lakkaa. ;)

Ideaa koristeluihin ei ollut tiedossa etukäteen. Kokeiltuani vähän kaikkea (liukuvärjäystä, vesimarmorointia ym.) sain tarpeekseni. Jotkut kynnet uusin 3-4 kertaa ja täydellinen turhautuminen tapahtui viimeistään siinä vaiheessa, kun Jaune Pastel lensi komeassa kaaressa lattialle - ilman korkkia. No, jäi pulloon sentään vielä yli puolet lakkaa, mutta harmittahan tuo silti. Lattiassakin kiva keltainen raita.. Sen siitä saa kun on viikon lakkaamatta kynsiä, niin heti on lakkaustaidot ihan ruosteessa. ;))


 Lopulta päädyin yksinkertaisiin kukkiin. Tein ensin terälehdet tummansinisellä shimmer-lakalla, GOSH - Blue Mondaylla. Ääriviivat on tehty Oumaxin mustalla ja valkoisella akryylimaaleilla.


Tein kukat aluksi vain nimettömään ja peukaloon, mutta lopulta tein niitä myös muihinkin kynsiin. Viimeinen vaihe oli virhe, koska nyt ne näyttää hirmu sekavilta. Kukatkaan ei onnistuneet kovin kehuttavasti, joten en edes jaksanut tehdä niitä oikeaan käteen. Näillä nyt mennään vielä huomiseen asti.

Ja jos pitää jotain positiivista sanoa, niin ainakin kuvat onnistuivat hyvin! Lakat ovat luonnossa samanvärisiä kuin kuvissakin :))

Nämä muuten tarttuivat alennusmyynneistä mukaan:

China Glaze - Ruby Pumps, OPI - Pedal Faster Suzi! (Holland)

EDIT: Mä en tiiä et mikä tätä Bloggeria/Photobucketia vaivaa, mut toi ylin kuva joko ei näy tai sitten näkyy kera vääristyneiden kuvasuhteiden. Klikkaamalla isoksi sen pitäisi näkyä normaalina. :)

2 kommenttia :

 1. Kivat kynnet. Hyvin sopii toi keltaisen ja sinisen sävy yhteen.

  Ihanan värinen toi Ruby Pumps. Näyttääkö yhtä hyvältä kynnellä kun pullossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin pidän noista väreistä! :)

   En ole vielä tuota lakkaa testannut, mutta esim. Sonnelasta löytyy hyviä kuvia lakasta kynsillä (http://sonnela.blogspot.fi/search/label/Punainen). Uskon kyllä sen olevan tuollainen samanlainen, ainakin kerrostettuna tarpeeksi ;))

   Poista