torstai 23. elokuuta 2012

Duochrome-rakkaus

Maanantaina kynsille pääsi OPI:n Significant Other Color.
 
 
Pohjaväriltään lakka on vaalea violetti, ja siinä on normaalisti katsottuna vihreä duochrome-efekti. Lakassa on myös sinistä ja jossain valossa se muistuttaa vähän Models Ownin Tropical Sun -lakkaa. :) Ehdottomasti mun paras duochrome :)!
 
 
En tehny tähän aluksi mitään koristeluita, koska maanantai ja tiistai oli aika kiireistä. Tänään kuitenkin tein teippimanin, joka onnistui.. tai sitten ei ;D Kunnollisia kuvia ei tuolla ulkona (eikä kyllä sisällä) enää saa, joten huomenna uusi yritys kuvaamisen suhteen. Eli luultavasti postailen koristellut kynnet huomenna tai sitten perjantaina.
 
 
Ja mihinköhän se vihreä hävisi noista kynsistä? Hmm, koittakaa kuvitella noihin vihreää.. ;))
 
kissankarvoja..
 
Perjantaina on taas kiva osuus, nimittäin kissa-aiheisten kynsien suunnittelu! Viikonloppuna taas näyttelyitä tiedossa piiitkän tauon jälkeen, jeeee! :)))
 
Ehkäpä mä nyt meen tekee ne läksyt loppuu ja lukemaa huomiseen yh:n pistariin.....

10 kommenttia :

 1. Toi on niin kaunis lakka. Sain sen mun poikaystävältä lahjaksi muinoin :)

  VastaaPoista
 2. Nätti duochrome. Varmasti sopii se vihreäkin tuohon hyvin. Onnea näyttelyyn (jos siis oma kissa osallistuu) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii sopii :)) Ja kiitos, kyllähän meidän Zumba mukaan lähtee! 8)

   Poista
 3. Montako kerrosta lakkaa tuohon laitoit? Katsoin swatcheja googlesta ja kaikissa kuvissa smileline kuulsi läpi... Ainakin sun Svätsien perusteella on aivan ihana lakkarakkaus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin muistaakseni kolme kerrosta, ja kyllähän se smileline näkyi valoa vasten katsottaessa.. Muuten on kyllä aivan mahtava duochrome :)!

   Poista