sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tallinnan saalis

Eilen tuli käytyä päiväseltään Tallinnassa, ja tottakai täytyi hyödyntää kaupungin edullista lakkatarjontaa. ;)


Mennään suoraan lakkoihin, joista ensimmäiseksi vaikka China Glazet. Merkin lakat maksavat siellä normaalisti 7,10€/kpl, mutta aika suuri osa oli alennettu viiteen euroon.

Electrify, Riveting

Papaya Punch, Full Spectrum

(Nämä mun kuvat on hirmuisen tummia, mutta ehkä seuraavalla kerralla osaan olla kuvaamatta varjoisalla parvekkeella valkoista taustaa vasten..)

Riveting ja Electrify ovat Nälkäpeli-kokoelmasta ja monille varmasti jo tuttuja lakkoja. Papaya Punch näyttää tossa kuvassa ihan liian tummalle, se on oikeesti ihana kirkas oranssi! Nyt mä en luultavasti sitä Essietä enää tarvii, kun löysin hyvän oranssin. :) Full Spectrum on Prismatic-kokoelmasta.

Mä suoraan sanoen petyin vähän Kaubamajan China Glaze tarjontaan. Olihan siellä kyseisiä lakkoja vaikka kuinka, mutta odotin siellä olevan On Safari ja New Bohemia -kokoelmat. Niitä ei siellä kuitenkaan näkynyt.. Kokoelmista sieltä löytyiväy Summer Neons, Prismatic ja The Hunger Games. Lisäksi löytyi uudet graffiti- ja magneettilakat.

CG:tä ei siis tarttunut enempää mukaan.. Kaubamajasta ostin myös kaksi OPI:a, jotka olivat 10,50€/kpl.

Not Like the Movies, Significant Other Color


Näihin lakkoihin ihastuin heti kun näin.. Molemmat on duochromeja, ja Not Like the Movies on Katy Perry -kokoelmasta. Mä en ees tienny, että ton kokoelman lakkoja on saatavilla, mutta näköjään oli... ;)) Tosta Significant Other Colorista en oo ollenkaan ollut tietonen, ei varmaan ole mistään kokoelmasta..? En ainakaan löytänyt mitään googlettamalla. Alemmassa kuvassa näkyy paremmin tuo duochrome-efekti.

Koska Kaubamajasta oli loppunut Vintage Minnie Mouse -kokoelman Nothin' Mousie 'bout It, päätimme lähteä katsomaan, olisko Stockmannilla niitä. Ja olihan siellä! Sieltä taisi löytyä joku muukin aivan ihana lakka...

Teenage Dream, Nothin' Mousie 'bout It


...nimittäin TEENAGE DREAM! :))) Mä oon metsästäny tota lakkaa jo yli vuoden, ja vihdoin se löytyi. Kävin kyselemässä sitä jo ties kuinka kauan sitten jo OPI:n maahantuojaltakin (bm International Oy), joka siis sijaitsee Lahdessa. Silloin mulle ainakin sanottiin, ettei noita oo enään ollenkaan saatavilla, ja ne myytiin melkein heti loppuun. Mutta olipas niitä vielä, ja oli ihan pakko kotiuttaa niitä samalla kaksi... ;))

Ja sitten tuo Nothin' Mousie 'bout It.. aww, tää on ihana! Vaaleanpunainen glitter, jossa mikroglitteriä ja pieniä sydämiä. :)

Stockmannilta lähti mukaan myös tällainen paketti:

Manicurist of Seville, Black Cherry Chutney


Toi sisälsi kaksi lakkaa ja tollasen säilytys-/kuljetuspussin. Ton pussin sisällä on pari taskua, joihin lakat mahtuu, joten siihen voi sitten joskus pakata lakkoja, jos jonnekin lähtee. :) Noista lakoista Black Cherry Chutney on ilmeisestikin Intia-kokoelmasta, mikäli ymmärsin googlea oikein. Tuosta toisesta taas ei ole mitään tietoa.. ;)

OPI:n Drip Dry -pikakuivattavat tipat oli myös paaljon halvempia kuin Suomessa. Ainakin lähimmällä Sokoksella niistä saa maksaa 30€, mutta nämä maksoivat vain 15€.


Tällainen lakkasaalis tällä kertaa :)) Nyt en kyllä aio ostaa mitään (paitsi Sechen) ennen Lontoon reissua. Käyttämättömiä lakkoja on varmaan joku 20.. Enkä haluu enää ostaa Suomesta OPI-lakkoja, koska niistä joutuu maksaa hirveen ryöstöhinnan. :( Mutta ehkä sieltä Lontoosta sitten jotain tarttuu mukaan. :)

Tallinna mentiin noilla pinkki-oranssi kynsillä, mutta tänää tallilta tultuani on ihan pakko lakat kynnet! Jotkut ehkä arvaavat, millä.. ;))

Tästäpä tuli pitkä postaus, hups.. Kukaan ei varmasti jaksa lukea... ;D

10 kommenttia :

 1. Jaksoin lukea! Ihanat ostokset! Itselläni olikin ne melkein kaikki:P

  Oih, Lontoosta sun kannattaa ehdottomasti ostaa Deborah Lippmannin lakkoja. Tai Revlonin, Models ownin yms. mitä Suomesta ei saa/ ei saa melkein yhtään. Deborah Lippmannia myy House of Frasier Oxford streetillä (lähin metroasema Bond street station) ja kosmetiikka/apteekki -ketju Boots (niitä on tosi monta) myy vaikka miten monta merkkiä eri kynsilakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :)!

   Mä aattelinkin, että pitäs selvittää mitä Lontoosta vois katella, joten iso kiitos tästä! Models Owneja ajattelinkin ostaa, koska Westfieldissä on se pullokauppa.. ;)

   Poista
 2. Ei hitsiläinen mitä hankintoja! Kuola täällä vaan valuu näppäimistölle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa valuks mulla siellä kaupassa kun siel oli kaikkee ihanaa :D

   Poista
 3. Aivan ihania lakkoja! Pääsispä itekki jonnekkin shoppailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :)! Tallinnaan kannattaa ehdottomasti lähtee kynsilakkoja shoppaamaan!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ja monia ihania jäi vielä kauppaan.. ;) Kiitos!

   Poista
 5. Aivan ihania lakkoja oot ostanu :) Awws!

  VastaaPoista