maanantai 6. elokuuta 2012

♥Teenage Dream♥

Ensin kynsille pääsi totta kai OPI:n Teenage Dream. Ei tainnut olla mikään yllätys.. ;) Tää on aivan ihana ja ehdottomasti omista lakoistani paras! Voiko olla näin rakastunut kynsilakkaan? :D


Laitoin tätä kolme kerrosta ja peitti tosi hyvin! En viittinyt vielä ainakaan tehdä mitään koristeluja, koska tää lakka on jo ihan yksinkin niin täydellinen ;)) Eikai enempää esittelyjä tarvita, joten varautukaahan kuvatulvaan. Kaikki muut kuvat on otettu ulkona, paitsi toi toka. Ja neljä viimeisintä on sitten auringosta.16 kommenttia :

 1. On se vaan niin upee <3 Omaani en raaski käyttää, kun en maltaita tahdo uudesta maksaa. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, siksihän mä näitä kaksi samalla ostinkin, kun eivät maksaneet kuin 10€/kpl. ;D

   Poista
 2. Tuon lakan haluan itellenikin! pistän nimen ylös ja etsin sen kaupungilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan ehdoton hankinta! Siinä on vain se ongelma, ettei tätä enää OPI:n hyllyiltä löydä.. Lahdessa on OPI:n maahantuoja, ja kävin joskus vuosi sitten sieltä kyselemässä, mutta sanottiin, ettei tätä ole enää saatavilla. Niilläkään ei siellä ollut, joten tuskin Suomesta enää löytyy.. :(

   Suosittelen katsomaan eBaysta, vaikkakin siellä voi joutua maksamaan paljonkin tästä lakasta. Tallinnasta itse löysin alennuksesta tämän, joten ei sielläkään varmaan enää kauaa ole.

   Näitten kausilakkojen kanssa on just tää ongelma, jos ei osta ajoissa. Ja nämäkin Katy Perry -lakat ilmestyivät 1,5 vuotta sitten, että aika hyvä tuuri pitää olla, jos vielä kaupoista aikoo löytää.

   Poista
  2. Voi ei. Pitää sitten unohtaa tuo ihana lakka :( olen kyllä todella pettynyt. Pitää ettiä jotain samanlaista, vaikkei varmaan löydy. Mutta ajatellaan positiivisesti :)

   Poista
  3. Bambi ainakin esitteli blogissaan Jordanan Fairy Dustin, joka on Teenage Dreamille täydellinen dupe. (Postaus täällä:
   http://lifeofbambi.blogspot.fi/2012/07/teenage-dream-wannabe.html)

   Kannattaa tuota katsella (en kyllä tiedä, mistä saa..), varmaan voisi löytyä nettikaupoista ja sitten onhan tuo TD:kin eBayssa. :)

   Älä kuitenkaan tätä nyt unohda! Itsekin vaivuin silloin epätoivoon kun tuota ei löytynyt mistää, mutta vuoden päästä löysinkin ihan sattumalta :) Onnea vain etsintöihin, ja todellakin pitää ajatella positiivisesti!! ;))

   Poista
  4. Kiitos vinkistä! Ja pidän tämän kyllä mielessä ;D

   Poista
  5. Eipä mitään ;)! Toivottavasti löydät itsellesi TD:n :))!

   Poista