sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Nothin' Mousie 'bout It - mysteerilakka

Kynsille oli pakko saada iiihana sydänlakka OPI - Nothin' Mousie 'bout It. Tarkoituksena oli tehdä pohjalle perus valkoinen ranskis, mutta mun siihen soveltuvat lakat on aika kuolleita. Nähtyäni Sonnen nämä kynnet, päätin kokeilla mustaa valkoisen sijasta. Ja lopputuloksena oli tällaiset:
 
 
Pohjalla aluslakan päällä 1-2 kerrosta nudelakkaa, ja vinomanikyyri mustalla. Rajat on aika sotkuset, mutta näillä mennään. Päälle laitoin kerroksen tuota OPI:a, ja sydämet noukin dotting toolilla pullosta/siveltimestä. Musta meinasi vähän levitä toisen lakan alla, mistä johtuen osa sydämistä on suttuisia..
 
 
Tosta NMBI:sta on kyllä pakko vähän kertoa.. Aluksi - pullon perusteella - sain tästä käsityksen, että täähän on ihan selvä glitter. Kynnellä aloin tutkia tätä vähän tarkemmin, ja.. En oikeen oo päässyt tästä koostumuksesta selville, mutta ei tää ainakaan mikään glitter ole. Joo onhan tässä noita sydämiä, mutta ei ne pelkästään tästä glitteriä tee..? Väittäisin kyllä, että tämä on glassflecked, jossa on mukana sydämiä.. Kertokaa toki, jos olette täysin eri mieltä, mä en oo koskaan ollu hyvä näissä koostumuksissa.. ;D
 
 
Käytetyt lakat:
Color Institute - French Pink
Rimmel 60 seconds - Black Out
OPI - Nothin' Mousie 'bout It (Vintage Minnie Mouse)
+Seche Vite
 
Pahoittelen kynsissä olevaa kärkikulumaa. En kyllä syyttäisi tästä Secheä, koska otin nämä kuvat tallilla, ja siellä jos jossain kärjet kuluvat vauhdilla! ;)

8 kommenttia :

 1. tosi söpöt!:3 vähän kyllä houkuttelis hommata itellekki toi NMBI..

  VastaaPoista
 2. Kylläpä ne on ihanat! Vitsi kun itselläkin olis tuo OPI <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kannattaa hankkia tuo lakka :))

   Poista
 3. Toi on kyllä hieno lakka. Kuolailin sitä jo tossa Sonnen postauksessa ja hyvältä näyttää täälläkin.

  VastaaPoista
 4. Yks vaan kuvaili kynsiään ku ite huhkin varsojen kanssa...

  VastaaPoista