tiistai 25. syyskuuta 2012

Saran wrab mattana

Nyt mulla on taas nysäkynnet ;)) ♥ Nää vaan on paljo söpömmät kuin pitkät!
 
 
Saran wrab -koristelutyyli pääsi kynsille jo toistamiseen. Tällä kertaa tosin käytössä oli vain kaksi lakkaa, kun viimeksi niitä oli varmaan yli viisi :D
 
Elikkä koristelun ideana on, että lakataan kynnet ensin yhdellä värillä ja annetaan kuivua. Sitten toisella lakalla lakataan yksi kerros ja rytätyillä kelmun palasilla töpötellää pintaa. Lopuksi vielä päällyslakka, ja näin yksinkertaiset kynnet on valmiit! :)

 
Mulla lakkana näissä oli Models Own - Golden Green (pohjalla 2 kerrosta) ja Flormar - 807 (kerros päällä). Kiiltävinä näissä kynsissä ei näkynyt tuo kuvio, joten laitoin pitkästä aikaa mattapäällyslakkaa. :)
 
Ärsyttää muuten tooosi paljon kun Mirrorballit loppuivat Models Ownilta.. Pitäis oottaa kärsivällisesti ens kuuhun, mutta..

6 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet :) Niin loppu harmittaa :) Muta vähän päälle viikko vaan enään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos:) Nii onneks ei oo enää kauaa kun uusi erä tulee ;)!

   Poista
 2. Kaunis kelmutus, kivan rauhallinen toi kuvio ja hyvät värit. Ja ei noi nyt niin nysät ole.

  Onhan ne Mirrorballit nättejä, ihan en ole vaan vielä sisäistänyt sitä kauheaa hypeä mikä niistä on nostettu :D vähän kyl alkoi polttelemaan kun swatcheja katselin, mutta ei vielä mahdottomassa mittakaavassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihh, mulle nää on nysät :D Mutta kiitti :))

   No onhan niitä mun mielestä hehkutettu ehkä vähä liikaakin, mutta ite tykkään glittereistä niiiin paljon, että pakko saada ne :D

   Poista
 3. Ihana värivalinta :)
  Käy kattoo mu blogi ja liity vaiks lukijaks jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista