perjantai 12. lokakuuta 2012

OPI - Not Like the Movies

Eipä se mun lakkainnostuksen puute kauaa kestäny :D Nyt pitää lisäks vielä nauttia näistä vähän pidemmistä kynsistä, ku TET-viikolla ei sitte voi pitää edes tän mittasia.. :/ Ei se kyllä niinkää haittaa; ihanaa kun on tetti ja sitte heti perään syysloma :)!
 
 
Meni koulussa sen verran huonoon kuntoon edelliset kynnet, että piti laittaa illaks uudet lakat. Hyllystä valikoitui OPI - Not Like the Movies, eli Katy Perryillä jatketaan ;). Tää on aivan iiihana duochrome, oi että! Ja jos joskus sanoin Significant Other Colorin olevan mun duochromeista paras, nii eipä ole enää.. :)
 
 
Peläistyin aluksi tän peittävyyttä. Ekalla kerroksella hirveetä luirua, mut onneks jo toisella kerroksella alko näyttää hyvältä. Kolme kerrosta riitti omasta mielestäni hyvin, vaikkakin smileline kuultaa valoa vasten pikkasen läpi. Ei anneta sen kuitenkaan haitata :))
 
 
Tää lakka on oikeesti upeus: löytyy violettia, tummanvihreää, violettia, kirkasta vihreää... ja lisänä vielä hopeaa shimmeriä! Kaikkien pitäis omistaa tämä! Kuviin en tietenkää saanut tallennettua kaikkea, mutta en taida olla ainut. Googlettamallakaan ei löydy kuvia, jotka näyttäis millanen tää oikeesti on. Värit on paljon kirkkaampia sisävalaistuksessa, mut eipä mulla just nyt kuvia löydy.. Jos saan otettua julkasukelposia, nii lisäilen kyllä! :)
 
 
Koristeluja en kyllä ehtinyt tehdä, kun tuli yllättäen lähtö seukkarille. Kuvitelkaapa tähän hopeiset leimailut, oijj 8) Okei, en omista leimaustarvikkeita, joten se siitä sitten. :D
 
 
 
 

4 kommenttia :