sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Union Jack nails

Tää viikko on täällä päin ollut syysloma, jonka vietin melkeen kokonaan Lontoossa. Oli kyllä kiva reissu, joka sisälsi paljon kävelyä, kuvia ja kynsilakkoja. :D Ja pitihän nyt reissua varten tehdä teemakynnet, jotka sopi aiheeseen.. ;)

 
Maybelline Mini colorama - French White
Sinful Colors - Pink Chloe
China Glaze - Ruby Pumps
GOSH - Blue Monday
Seche Vite
 
+ Oumaxin akryylimaalit (pun., sin., valk.)

Nimettömään ja peukkuun tein brittiliput tämän tuton avulla. Helpolta näyttää, mutta sitä ei kyllä ollut. :D Itse kuitenkin olin tyytyväinen lopputulokseen! :) Lipun punaset ja siniset osat maalasin ensin akryylimaaleilla ja päälle laitoin kynsilakkaa. Muut kynnet lakkasin ihan yksivärisiksi, koska en halunnut tehdä joka kynteen lippua. Etusormessa tuo BM, keskisormessa RP ja pikkusormessa valkosen lakan päällä Sinful Colorsin nude shimmer.
 
salamalla
 
Ei meinannu olla aikaa kuvata näitä kynsiä, ja ainoot kuvat oli salamalla otettuja. :/ Eilen ennen poistoa kuvasin kynnet vielä, mut kärjet oli jo aika kuluneet ja kynnet kasvaneet..

Lontoosta tuli kotiutettua vähän lakkoja ja Ciaten joulukalenteri ♥ Kuvan oonki niistä laittanu jo Facebookin kynsikoristelut-ryhmään. :) Erillisen postauksen kyllä niistä teen! Ajattelin tehdä myös erillisen Lontoo-postauksen, johon vois laittaa vähän kynsilakkakaupoista kuvia ja kaikkee muuta kivaa. :))
 

7 kommenttia :

 1. Hei, uusi lukijasi ilmoittautuu :) Olen nähnyt näitä kynsiä useita versioita useaan otteeseen, mutta näissä on jotakin niin omaperäistä! Ja toi sininen on vallan upea! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oletko myös huomannut, että sinulla on sanavahvistus päällä? D:

   Poista
  2. Voi kiitos, ja tervetuloa! :)

   Mä oon luullut, ettei se olis käytössä, mut ehkä se ei oo mulla jos vastailen näihin? Kiitos tiedosta, täytyykin ottaa se pois! :))

   Poista