maanantai 5. marraskuuta 2012

Mintunvihreä krokotiili

Yksi mielenkiintoisimmista Lontoosta tuoduista lakoista on ehdottomasti krokotiiliefektillä varustettu musta lakka. En oo näitä ainakaan Suomessa nähnyt eikä kyllä blogeissakaan näkynyt, joten oli pakko ottaa testiin! :))
 
 
Barry M. - Mint Green
Barry M. - Croc Effects
Seche Vite

 
Tuo Mint Green oli kyllä aikamoinen pettymys.. Levittyi huonosti ja oli tosi luirua, mutta kolmannella kerroksella sai ihan ok lopputuloksen. Kiva väri kuitenkin kyseessä! :)
 
Croc Effectsiä en taas osannut yhtään käyttää.. Tossa on hirveesti merkitystä sillä, kuinka paksun kerroksen laittaa. Eka mä tottakai laitoin liian paksuja, ja vasta toista kättä lakatessa opin tekniikan jotenkin. Pohjalakan pitää kaikenlisäks olla kosketuskuiva, mut ei läpikuiva, ja mullahan meinas vähän liikaa kuivuu.. :D
 
Kuvion muodostuminen kesti kyllä aika pitkää; ei hirveen kiva olla kolme minuuttii mustilla kynsillä ja miettii, et millasetkohan kuviot nyt tulee ja et onks sopiva määrä lakkaa kynnellä. Tää lakka veti kans alla olevaa värilakkaa mukanaan liikkuessa, joten tuli vähän kaljuja kohtia. Mustan pinta jäi pitkäks aikaa tosi tahmeaks, mut Seche kyllä kuivatti koko paketin kiitettävästi. :)
 
Tykkään oikeesti paljon krokotiililakasta (vaikkakin edellinen pätkä ei sitä kuvaa antanu), mut kovasti harjottelua vaatii vielä, että sais kivat kuviot aikaseks! Kovasti näitä kyllä kehuttiin ja ihmeteltii et miten tollaset voi tehdä :D

4 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet! Kyllä toi näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania nuo krokoefektilakat! Mulle kyllä tulee aina puut mieleen noista kuvioista, mutta kauniita joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mä en jotenki nää niissä puuta :D Mut sen sijaan musta noi jotku epäonnistuneet näyttää ihan salamalta ;)) Ovat kyllä ihania!

   Poista