tiistai 20. marraskuuta 2012

Snowflakes

Photobucket toimii taas, siispä kynsipostaus jälleen! :))


Models Ownin Snowflakes on ainoa lakka, joka kiinnosti Wonderland-kokoelmasta. Nyt jos mulle tulis uus mahdollisuus käydä pullokaupassa ja ostaa sieltä muitakin, miettisin kyllä uudelleen niitä Wonderlandin lakkoja. Hannelen swatchit nähtyäni mua jäi harmittaa, et pari niistä jäi vielä kauppaan.. ;))
 
 
Ei siinä mitään, on tää Snowflakes mun mielestä silti noista paras! Halusin ensin kokeilla tätä mustan päälle. Mustana toimi China Glaze - Liquid Leather, joka peittää hyvin ekalla kerroksella. Päällä kerros lastulakkaa ja tykkään jälleen :)

 
Jotenki odotin tältä vähän enemmän monivärisyyttä. Pullossa näkyy punertavuutta, mutta ainakin mustan päällä tää on pelkkää vihreetä, sinistä ja vähän ehkä kultasta. En kuitenkaa valita, ihana tää on joka tapauksessa! :))
 
 
Kokeilin parin päivän jälkeen päälle mattalakkaa, josta tottakai seurasi ongelmia. Mulla käytössä oleva Mavalan mattapäällyslakka ei suostunu mattaamaan. Tai no kyllä se ekan kynnen mattasi hyvin, mutta ei seuraavia. Muutaman kerrostuksen jälkeen suostuikin yhteistyöhön. :)

12 kommenttia :

 1. Mulla kävi myös vähän aikaa sitten mattalakan(Essie Matte About You) kanssa samoin, että ekan kynnen mattas normaalisti mut seuraavia ei. Tosin mulla ei mattautunut ne muut kynnet vielä kolmannenkaan kerroksen jälkeen.. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattalakat on kyllä outoja.. Joku sano mulle, että sillä toimii Mavala kun laittaa paksun kerroksen kerralla. Ehkä se vois toimii muidenki kanssa?

   Poista
 2. Matattuna tuo MO on kyllä vielä makeampi. Glitterin ja mattauksen yhdistelmä on jotenkin tosi koukuttava :D

  VastaaPoista
 3. miten lataat kuvat photobucketin kautta? :) ku mietin että siellä ei vissiin (?) ole suoraa linkkiä bloggeriin laittamiselle niin onko siellä joku kopioitava html-koodi yms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elikkä lataan eka ihan normaalisti kuvat sinne kirjastoon. Kun valitun kuvan klikkaa suureksi, oikealle tulee niitä html-koodeja ja muita linkkejä. Niistä kun valitsee sen Direct link -kohdan (en oo kyl ihan varma mitä siinä lukee) ja klikkaa siitä, niin se kopioi sen osoitteen.

   Sen jälkeen Bloggeriin ja painaa siitä lisää kuva kohdasta. Vasemmalta kun valitsee url-osoitteesta ja liittää sen kopioiman osoitteen siihen kenttään, niin kuvan pitäisi näkyä. :)

   Niin ja onhan Photobucketissa se html-koodikin, mutta ite oon kokenu ton directin helpommaks kun ei tarvii sitten blogin html-koodia alkaa sörkkimään. :))

   Poista
 4. Matattuna on munkin mielestä jotenkin jännempi, vaikka nätti on kyllä ilmankin:)

  VastaaPoista
 5. Ihanat tuo lakka kyllä :) Ja nätit kynnet oot saanu aikaiseksi (:

  VastaaPoista