sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Alennusmyynneissä

Mennyt viikko jäi vähän vajaaksi postauksien suhteen, mistä saamme syyttää Bloggerin omaa sovellusta iPhoneen. Edellisen Electrify-tekstin julkasin eilen sovelluksella (postaus oli valmiina noin kuukauden), mutta sovelluspa päätti näyttää, että se olisi julkastu 20. päivä. Tämän takia varmaan kovin moni ei sitä edes huomannut. Ehkäpä mä siirryn julkasemaan postaukset koneella, kun ei tohon sovellukseen voi ees kellonaikaa ja päivämäärää muuttaa..
 
Siirrytään sitten lakkasaaliiseen, jonka kotiutin alennusmyynneistä. Olin muutaman päivän Mikkelissä kaverillani, ja mentiin heti torstaina kiertelemään kauppoja. Mukaan tarttu kyllä muutakin kuin vaan lakkoja, mutta keskitytään nyt lakkoihin. :)
 
Gina Tricotissa oli neljän lakan paketit puolella hintaa. Normaalisti yksi maksaa 7,96€ ja alennuksen kanssa 3,98€. Mukaan tarttui kaksi pakettia, joiden lakkojen nimissä oli vaihteeks käytetty paljon mielikuvitusta :D
 
 
Iris tummanvioletti creme
Shimmer vaaleanvioletti, jossa punasta ja sinistä shimmeriä
3D violettipohjainen glitter
Lilac vaaleanvioletti cremepohjainen, jossa vähän shimmeriä mukana
 
 
Black perusmusta creme
Black/Gold vähän vihertävä kultainen glitter
Orange kirkas oranssi shimmer
Red tumma, mutta kirkas pinkki shimmer
 
Kicksissä ei oikein kummempia tarjouksia ollut, muuta kuin pieni lasiastia, jossa oli lakkoja alennetuilla hinnoilla. Siinä sitä hetken kaiveltuani tuumasin siellä olevan vain Lumenea, Snow Crystalia ja Kicksin omia lakkoja, kunnes kaverini kaivoi sieltä yhden (ja ainoan) China Glazen! Luulin tosiaan, että nää olis jo kaikki menneet kun ainakin Lahdesta loppuneet aikoja sitten. Ei tarvinnut kuitenkaan kahta kertaa miettiä, lähteekö 5€ maksava Coral Star mukaan vai ei. ;)
 
 
Seppälästä oli tarkotus Models Owneja haalia, mutta eipä siellä mitään ihmeellisiä sävyjä ollut.. Sen sijaan kaksi Flormaria lähti mukaan, normaalihintaisia, mutta kuitenkin. DC05 maksoi 3,95€ ja 439 2,95€.
 
 
439 tummansininen creme Spring & Summer 2012 -kokoelmasta
DC05 duochrome-sarjasta, dupe China Glazen Unpredictablelle
 
En oo siis vieläkään päässyt postailemaan joulukuun kynsiä kuin parit, joten kokoan niitä varmaan yhteen postaukseen. Menee aika jäljessä muuten ja postauksia vaan kasautuu. Uudeksi vuodeksi en tee mitään ihmeellisiä kynsiä, kun on vähän inspiksen puute ja ei oikein aikaa. Ajattelin kuitenkin tehdä pienen koosteen menneestä vuodesta. Huomenna luultavasti tulee edes joku postaus kun ei ainakaan ihmeellisiä suunnitelmia vuoden vaihteeksi ole. :)

6 kommenttia :

 1. Näyttää kivalta tuo Gina Tricotin 3D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva vaikkakin huonosti peittävä..

   Poista
 2. Voi ei miten ihania lakkoja <3 Varsinki noi ekat ginat ja china :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on omatki suosikit ton duochromen kanssa :)

   Poista