keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Ciaté Mini Mani Month - kooste joulukalenterista

No niin, nyt on vihdoin toivotun koostepostauksen aika! Meinasi taas venyä, koska en oo tänään oikeen koneelle vielä päässyt.


Esittelinkin jo aiemmin Ciaté Mini Mani Month -joulukalenteri Lontoon löydöt -postauksessa, mutta tarkemmin sitä ei olla nähty vielä. Paljon tästä on kyselyitä tullut, kuten esim. paljonko maksoi, joten aloitetaan ihan alusta.

Ostin omani Selfridges-tavaratalosta, Lontoosta. Myytiin näitä tavaratalon sivuillakin, mutta Suomeen ei ollut toimitusta. Maksoin tästä £38 eli n. 47€, mikä on aika pieni summa verrattuna eBayn hintoihin.

Kalenterin lakat ovat minilakkoja; vain 5 ml. Mukana oli 17 Ciatén lakkojen suosituimpia värejä, neljä kaviaarimanikyyreihin tarkoitettuja mikrohelmipulloa sekä kolme glitterlakkaa, joita ei saa muualta kuin kalenterista. Kalenterissa tuli myös mukana suppilo mikrohelmiä varten.

Cupcake Queen, Dangerous Affair, Halo, Caviar pealrs - Prom Queen

Cabaret, Angel Wings, Cutie Pie, Vintage

Mistress, Ladylike Luxe, Caviar pearls - Bumble Bee, Twilight

Glass Slipper, Speed Dial, Headliner, Big Yellow Taxi

Power Dressing, Caviar pearls - Candyshop, Cookies And Cream, Magic Carpet

Fade To Greige, Caviar pearls - Sundance, Mojito, Enchanted Rose
 
Julkasin joka päivä blogissa postauksen, jossa esittelin päivän luukusta tulleen lakan. Ja toisin kuin jotkut, en avannut yhtään luukkua ennakkoon! :) Tämän takiakin postaukset tuli vähän myöhempään päivällä, mutta se ei menoa tuntunu haittaavan.
 
Mitä nyt blogin katselu- ja lukijamääriä tarkkailin, niin taisi olla ihan suosittu tämä joulukalenteri(?). Lukijat lisäänty noin 10:llä (kyllä, se on mulle paljon) ja katseluja tuli hurja määrä! Kiitos ja kumarrus kaikille, jotka seurasivat joulukalenteripostauksia ja jaksoivat kommentoida :) Saa kertoa kommentteihin omia mielipiteitä tästä menneestä urakasta!

 
Loppuun vielä linkit jokaisesta luukusta:
 
Näistä omia suosikkejani ovat Big Yellow Taxi, Twilight, Cookies And Cream, Magic Carpet, Enchanted Rose... Voisin luetella tähän varmaan puolet lakoista, mutta jätetään nyt tähän. Näillä on myös tosi ihania nimiä :)
 
Ite tykkäsin tästä kalenterista ihan älyttömästi. Voi kun ens vuonna edes joku lakkamerkki tekis tällasen kalenterin! Sain tästä tosi paljon sellasia lakkoja, joita tarvitsinkin, ja pääsen ainakin kokeilemaan kaviaarimanikyyriä ;)) Lisäksi yksikään lakka ei oo ainakaan vielä tuntunut ollenkaan turhalta, millaista en tulisi tarvitsemaan!

 
 

14 kommenttia :

 1. Kyllä mä ainakin innolla ja ehkä vähän kateellisenakin seurasin sun ihanaa kalenteriurakkaa. :) Tykkäsin kovasti!

  VastaaPoista
 2. Mä ainakin seurailin kalenteria joka päivä! Itsellä ei ole tarvetta uusille lakoille, mutta oli piristävää tulla joka päivä katsomaan, millainen lakka kalenterista tuli :) Vähän kuin kuvakalenteri..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja vielä parempi kuvakalenteri kun tuli kynsilakkoja! :D

   Poista
 3. On ne ihania:) Miten noita raaskii käyttää?? :D

  VastaaPoista
 4. Se oli kans hauskaa seurata, mitä luukun sisällä lukee. =D
  Ihania noi viimeset kuvat, kun on paljon samanlaisia puteleita. Söpöjä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva kun on monta saman merkin lakkaa :)

   Poista
 5. Oli mukava seurata kalenteria joka päivä :) ihania lakkoja kaikki ja toivottavasti joku tekisi ensi vuodeksi samantapaisen niin että tänne suomeenkin saataisiin ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Mutta silloin varmaan kaikki tekisi blogiinsa samanlaisesta kalenterista joulukalenterin.. ;)

   Poista
 6. Minäkin tykkäsin paljon tästä kalenterista ja tilasinkin ebaysta sen Bumble Bees -kaviaari"lakan", joka minulle jo kotiutuikin.

  Myös luukkujen tekstejä oli kiva lukea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi luukkujen tekstit oli kyllä ihan oma lukunsa :D

   Poista
 7. Joka päivä seurasin tätä ja tykkäsin todella paljon :) Tämä kooste oli vielä ihana <3 Nooi lakat on vaan niin herkkuja! :)

  VastaaPoista