maanantai 14. tammikuuta 2013

Mitä käy kun aloittaa vesimarmoroinnin liian myöhään?

Yhtenä iltana joskus yheksän jälkeen (kun olin saanu edelliset glitterit poistettua) sain jonkun oudon päähänpiston: voisin vaikka kokeilla vesimarmorointia! Jep, mä marmoroin taas.
 
 
Ja mistähän sitä alottais? Kaikki ei mennyt putkeen tälläkään kertaa. Totesin vasta kuukaus sitten viimeksi, että ei mun kannata lakkailla kynsiä enää myöhään illalla, koska iltaunisena mua alkaa väsyttää ihan törkeesti eikä mikään onnistu. Kaiken lisäks valitsin ekaa kertaa kolme lakkaa marmorointiin (aina ennen on ollu vain kaksi).
 
Lakkojen kanssa oli vähän ongelmia. Käytössä mulla oli Essie - Navigate Her ja Lilacism sekä Sinful Colors - Jaune Pastel. Alla oli kaksi kerrosta China Glazen White On Whitea. Essiet toimi ihanasti, samoin Sinful ennen toiminu, mutta nyt ei. Johtunee varmaan siitä, että noi Essiet oli sen verran löysempiä kuin Sinful. Ainut miinus Essieissä oli se, että ne tarttu dotting tooliin kuviota tehdessä. Mulla ei kyllä ennen oo ollu sitä ongelmaa dotting tooleja käyttäessä, mut nyt kuvion tekeminen oli työlästä. Ja se kyllä näkyy kynsissä!
 
 
 
Noi vasemman käden keskari ja nimetön kaipas kipeesti uusimista, mut laiskana en vaan jaksanu. Niissä värit jäi jotenki haaleiks.. Ja oikeen käden pikkusormessa vihree hävis jonnekkin :o Tollaset vasemman etusormen kuviot oisin halunnu kaikkiin kynsiin, mutta ei.. :D
 
Tuli kyllä hyvin selväks tällä kertaa, et lakkaus tapahtuu jatkossa päivällä tai iltapäivällä, mut ei enää illalla. Ja vaikka manasin jo facebookissa, että vesimarmorointi jää nille, jotka sen osaa, niin ihan varmasti löydän itteni taas kohta marmoroimasta. Ja jotta tää mun urakka ei kuulostais niin helpolta, kerrottaneenko vielä, että Maybellinen Express kynsilakanpoistoaine on ihan syvältä (sitä kun kaataa, niin koko pöytä tulvii ja sitten se ilosesti valuu päälle ja lattialle..), ja että kynsilakka maistuu ihan järkyttävälle (ei kannata kokeilla).

16 kommenttia :

 1. "Ja vaikka manasin jo facebookissa..." <-- onko blogilla omat facebook-sivut vai omassa facessako vaaaan :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan omassa facebookissani :) En koe blogini olevan niin suosittu että se tarvitsisi oman facebookin :D

   Poista
 2. Voi mun mielestä nää on niin hienot. Tulee mieleen joku kevään kukkakimppu, tai siis sen lehdet. Ei mitään vikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Kaverini sanoi että näistä tulee pääsiäinen mieleen.. :)

   Poista
 3. Pidän kovasti näistä kynsistä!! (: Ja vielä, kun selailin vähän vanhempia postauksia, sinulla oli sellainen kiva joulukalenteri, niin tässä mietin, että paljonkohan sellainen mahtoi maksaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisit lukenut sen koostepostauksen, joka itse asiassa on viimeisin kalenteripostaus, niin tietäisit kyllä vastauksen. Ihan sitä varten sen tein, ettei joka toinen kysyisi sen hintaa tai ostopaikkaa. Maksoin kalenterista £38..

   Kiitos, kiva että tykkäät :)!

   Poista
 4. Hihi, mua nauratti ku luin tän! Voi sua! Mutta kynnet näyttää kyllä todella hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mulle on kyl näistä tapahtumista naurettu :D Mutta kiitooos!

   Poista
 5. Musta nää on aivan uskomattoman ihanat! <3 niin suloset värit jaja onnistunut marmorointi ja kaikki! Muutenkin ihastuin sun kynsiin kertarysäyksellä, joten sait uuden seuraajan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitti! :)) Ja tervetuloa mukaan :)

   Poista
 6. Miten niin epäonnistuneet, näähän on ihan täydellset!

  VastaaPoista