tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 paketissa

Erittäin hyvää alkanutta vuotta 2013 kaikille! :)

On tullut aika tehdä katsaus viime vuoteen 2012, myös tässä blogissa. Vähän myöhässä tääkin postaus nyt tulee, mutta eilen en millään kerennyt kokonaan saamaan tätä valmiiksi. Blogin vuosi alkaa helmikuun lopusta, koska silloin tämä bloggaaminen sai alkunsa. :)
 
Helmikuu
 
25. päivä rohkaistuin ja tein ensimmäisen postauksen, ja siitä se sitten lähti! ;) Suosikkilakkaus oli ystävänpäiväksi tehdyt sydänkynnet.
 
 
Maaliskuu
 
Kirjoittaminen ei oikein sujunut, koska oli vaikea alkaa yhtäkkiä kirjoittaa blogia. Noita tekstejä kun lukee, niin lähinnä naurattaa! :D Maaliskuun lakkauksista tykkäsin eniten pöllökynsistä, jotka saivatkin suosiota mukavasti.
 
 
Huhtikuu
 
Sain synttärilahjaksi akryylimaalit (Oumaxi). Huhtikuu meni lähinnä niiden käyttöä opetellessa ja tein ensimmäiset one stroke -kukat. Sain myös ensimmäiset tunnustukset blogille. :) Tässä kuussa tuli myös hamstrattua vähän lakkoja messuilta..
 
 
 
Toukokuu
 
Jatkettiin akryylimaalien parissa, tuli onnistumisia ja epäonnistumisia. Ei mitään kummempia blogin puolella tapahtunut.. Suosikki lakkaukseksi nousi pilvimani, joka osottautui melko haastavaksi toteuttaa :)
 
 
Kesäkuu
 
Kynnet oli ihan liian pitkät, mutta sillon tykkäsin niistä. Mulla oli ripari, minne lähdin räikeissä neonkeltaisissa kynsissä. Konfirmaatiokynnet oli varmaan yhdet tärkeimmistä kynsistä. Sen jälkeen alkoikin nysäkynsikausi, koska olin pari viikkoa kesätöissä kaupassa.
 
Kokeilin ensimmäistä kertaa glittersandwichiä, koska sain Tallinnasta tuliaisiksi OPI:n New York City -kokoelmasta mm. valkoisen jellylakan (Don't Touch My Tutu!).

 
 
Heinäkuu
 
Mulla oli ekalla viikolla ratsastusleiri, joten nysäkynsillä jatkettiin! Tähän kuukauteen mahtui ensimmäinen onnistunut liukuvärjäys, kuivakukkien testailua kynsillä, ja ensimmäisten Flormarien (ja samalla myös ekojen holojen) hankkimista.
 
 
Elokuu
 
Elokuu lukeutui yksiksi parhaimmista lakkahankintojen perusteella. Käytiin päiväseltään Tallinnassa, ja mukaan tarttui reilu kymmenen OPI:a ja China Glazea. Löysin Teenage Dreamin, jota olin metsästänyt jo toista vuotta! :))
 
Kokeilin pitkästä aikaa myös vesimarmorointia, joka sitten onnistuikin ihmeen hyvin! Myös koulu alkoi neonkeltaisten kynsien merkeissä ;) Kärsivällisyyttäni koettelivat kissakynnet, joita maalasin muutaman tunnin.
 
 
 
 
Syyskuu
 
Kuukauden kohokohta oli ehdottomasti 100 lukijan täyttyminen! :) Tein myös tilauksen MiMaxille; hankin ekat fimoni, strassini ja dotting toolit. Pikaiset pilkkukynnet, vesimarmoroinnit sekä leopardit nousi suosikeiksi tältä kuulta.
 
 
 
 
Lokakuu
 
Tämä kuu oli myös erittäin hyvä kuu, jos ei oteta lukuun pientä lakkausinnon hiipumista. Hankittiin pieni Onni-poni ja käytiin Lontoossa. Sain Ciatén joulukalenterin, kävin Models Ownin pullokaupassa, ja haalin ihanan lakkakokoelman! ♥

 
 
 
Marraskuu
 
Ei kummempia tapahtunut. Käytiin kissan kanssa Tallinnassa näyttelyissä, testailin lähinnä Lontoosta tuotuja lakkoja, taistelin Bloggerin ja Photobucketin sekä kuvausongelmien kanssa. Lopulta päädyin hankkimaan päivänvalolampun ja rakensin lightboxin. Blogi koki siis valaistumisen! :) Osallistuin myös Naked truth -haasteeseen. Ja sain muuten lisää hyllyjä kynsilakoille!
 
Myös blogin ulkoasu sai vihdoin uudistusta!

 
Joulukuu
 
Blogissa oli joulukalenteri, eli esittelin joka päivä Ciatén joulukalenterista tulleen lakan. Kynsiä en paljoakaan postaillut, mutta laitan tähän nyt muutamia lemppareita. Kaikista on tulossa postaukset ensi vuoden puolella ;) Kotiutin myös alennusmyynneistä muutamia ihania lakkoja.
 
 
 
 
 
Sellaiselta näytti the Yellow Nailsin alku vuonna 2012. Nyt kun noita kynsiä ja tekstejä katselee, niin ainakin ite huomaan kehitystä! :)
 
Tässä kuussa on tiedossa joulukuun kynsien esittelyä ja Lakkaostoksille Lontooseen? -sarja!

Saa kertoilla omia suosikkeja :) Ja kun nyt postauksiin en laittanut linkkejä, niin kysykää ihmeessä, jos ette löydä joitain kynsiä tästä blogista! Pitäisi kyllä oikean kuukauden kohdalta löytyä. Itelläni ei oikein ollut aikaa ja jaksamusta laittaa linkkejä.. ;)

14 kommenttia :

 1. tosi ihania lakkauksia =)vaikee valita kissakynnet ja leot kyl säväyttää

  VastaaPoista
 2. Näissä on niin paljon hienoja; keltaiset vesimarmoroinnit on tosi onnistuneet, kissat on uniikit ja kissaystävän mieleen, leopardit on värienkin puolesta tosi toimivat ja union jack- kynnet myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos :) Noi on varmaa munki mielestä parhaita ;)

   Poista
 3. Tosi kauniita lakkauksia, enkä lakkaa ihastelemasta sun kynsien ihanaa muotoa :D nuo keltaiset vesimarmoroinnit on huikeat!

  VastaaPoista
 4. Mikä toi lakka sulla on kynsillä tuossa maaliskuun kuvassa? Aivan ihanan himotuksen värinen <3 Tahtoo kans :) Aivan mielettömän upeita kynsiä sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on OPI:n Mermaid's Tears, siitä Pirates of the Caribbean -kokoelmasta. :)

   Kiitos paljon :)

   Poista
  2. Jes, jes jesjesjesjesjes mulla on se :D

   Poista
 5. Kaikki lakkaukset ovat niin upeita, etten osaa valita parasta :) Sä oot niin taitava!

  VastaaPoista
 6. Vau miten upeita lakkauksia oot tehny (: Kaikki on hienoja! :)

  VastaaPoista