tiistai 22. tammikuuta 2013

Water spotted nails

Facebookin Kynsikoristelut-ryhmään eräs henkilö oli linkittänyt tämän videon. Kyseessä siis Cutepolishin esittelemä water spotted -tekniikka. Ja mun oli ihan pakko päästä taas läträämään vedellä.
 
Hommahan menee niin, että vesikippoon tiputetaan mustaa (tai muun väristä) lakkaa 3-4 tippaa, minkä jälkeen joko desingfiointiaineella tai hiuslakalla suihkautetaan pari kertaa lakkaan. Tämän jälkeen lakan ainakin pitäs täplittyä.
 
 
Mulla onnistu vähän vaihtelevasti. Uusin kuvion veteen miljoona kertaa, ennen kuin sain ees yhden hyvän täplityksen. Tein näin aluks vaan neljään kynteen, mut siinäki oli jo ihan tarpeeks työtä. Vasemman etusormen kynnen uusin muistaakseni neljä kertaa..
 
 
 
Mulla oli käytössä China Glazen Liquid Leather "täplitys"lakkana ja Septidin desingfiointiaineena. Tuo Septidin toimi ihan ok, mut se oli aika lopussa, mistä johtuen suihkauttaminen oli hieman hankalaa.
 
 
Päälakkana näissä kynsissä oli China Glazen Coral Star, johon rakastuin ihan täysin. Pinkkiin taittuva koralli, joka peitti kyllä tosi huonosta. Näissä oli muistaakseni kolme kerrosta, ja smileline kuulsi ilosesti vielä läpi. Viiden euron alelakaks kuitenki oikein hyvä! :)
 
Kynsinauhat taas edustaa kuvissa.. Mä niin inhoon talvea, kun mitkään rasvat tai öljyt ei auta..

14 kommenttia :

 1. Tosi hienot! :) Jaksaiskohan ite kokeilla joku päivä...

  VastaaPoista
 2. ooh miten kivat, mun mielestä tosi hyvin onnistuneet :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvin oot onnistunut, ihan täydellisen näköiset! En uskalla itse edes kokeilla, kun en ole koskaan edes vesimarmoroinut ja tää vaikutti vielä vaikeammalta, jos vaan mahdollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh ei nyt ihan täydelliset, mut kiitti kuitenki! :) Ja ainaki mun mielestä tää on vesimarmorointia vaikeempaa, vaikken sitäkään kunnolla hallitse..

   Poista
 4. Oioi ihanat :) hyvin oot onnistunut :) mäkin haluaisin koittaa tätä tekniikkaa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti :) Ja kokeile ihmeessä!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat! Sulla on muuten tosi ihanan malliset kynnet! <3

  VastaaPoista
 7. Kauniit täpläkynnet sait kyllä tehtyä! :) Olipas kurja, että jouduit tekemään kuvion moneen kertaan, ennen kuin onnistui. Varmasti johtui siitä, että desinfiointiaine oli lopussa. Mulla oli käytössä tuo sama aine ja se toimi hyvin. Tietysti lakallakin voi olla vaikutusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakka on varmaan yks suurimmista tekijöistä, mut chinat on kyllä aina toimineet marmoroinnissa hyvin. Eli syyttäkäämme lopussa ollutta Septidiniä. :D Kiitos Sigi! :)

   Poista