sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ostoksia hetken mielijohteesta ja tilauksia viime tipassa

Elikkäs ostosten/tilausten esittelyä vuorossa! :)

Mun oli pakko mennä Sokokselle TET-sopimus tekee ja siskolle piti tekokynnet ostaa. Joten en voinut välttää alepöytää.. Sen seurauksena mukaan lähti pari Essietä, jotka oli puoleen hintaan. Eli maksoi 7,25€/kpl.

Orange, It's Obvious, Bazooka
 
Orange, It's Obvious on tosi kirkas ja vähän tummempi oranssi. Aivan täydellinen lakka kesälle, vaikka totta kai tää on mun kynsillä jo näin talvella ollu.. :D

Bazooka taas on ihan eri värinen kuin edellinen. Kuvissa se ei vaan siltä näytä. Tää on vähän vaaleempi ja enemmän pinkihtävä koralliin menevä oranssi.

Bazookan kanssa on vähän ongelmia tullut vastaan. Huomasin kotona, että metallikuulat on juuttunu pohjaan, ja siellä on sellanen kerros paksuuntunutta lakkaa. Ihmettelen tätä suuresti, sillä lakka ihan selvästi kuitenkin on normaalia ja pullo oli avaamaton..

Cesarsille piti tehdä tilaus, koska tarvitsin tarroja siskon vanhojen kynsiin. Ja niin... tais sieltä sitten muutakin tulla tilattua..

Beyond The Mistletoe, Turn The Other Chic
 
Color Clubit oli 4€/kpl (ei kaikki). Ja nää on muuten mun ekat CC:t, jos art linereita ei lasketa.

Beyond The Mistletoe on sinivihreä hologlitter. Kirkkaassa pohjassa on hologrammiglittereitä sekä sinivihreitä (en osaa päättää kumpi tää on, kun jossain näyttää ihan selvältä siniseltä ja jossain muualla ihan vihreeltä) glittereitä. Peittävyys on glitteriksi hyvä, kolmella kerroksella tuli loistavat glitterkynnet.

Turn The Other Chic on taas vuorostaan oranssi glitter. Tässä on oranssihtava pohja, jossa on vähän harvemmassa hologlitteriä ja oranssia glitteriä. Tää kyllä on vähän kellertävä oranssi väriltään. Peittävyys ei ilmeisesti ole ihan yhtä hyvä kuin edellisessä.

Niin ja ne tarrat, joita varten tilauksen tein. Maksoi n. 2€ kappaleelta.


MiMaxin tilauksen (kuten monet muutkin asiat) jätin taas ihan viimeiseen, ja meinasi pieni paniikki iskeä, kun ei ilmaantunut keskiviikkona. Ja torstaina kynnet piti olla valmiit.Ostoskoriin tarttui ovaalin muotoisia strasseja (2mm x 4mm) sekä 3D-ruusuja.

Mua vähän pelottaa kun oon ens viikoks menossa tettiin Sokoksen kosmetiikkaosastolle. Koitan ajatella järkevästi, en tarvii niitä alelakkoja, en..en..en..tai ehkä pari..? ;)

8 kommenttia :

 1. lucky you, kun pääset sokoksen kosmetiikkaosastolle tetii! se ois ihan unelmapaikka :) mitä opiskelet että olet sinne päässyt tetiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vielä peruskoulussa, ysillä, ja meillä on tet-viikkoja. Lahden Sokokselle ainaki otetaan tettiin ja mun ymmärtääkseni kyllä monet Sokokset ottaa, ainakin tällei viideks päiväks mitä nyt yleensä meidän tetit on. :)

   Poista
 2. Ite omistan ton Orange, it's obvious -lakan, ja voin sanoa että se on ihana! Olin ite kanssa viikon tetissä sokkarilla, tosin jossain takki/kenkäosastolla jossa ei ollut hauskaa, jos uusia kavereita siellä ei lasketa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omilla kynsillänikin se on jo ollut, ja ihanahan se on. :)

   Poista
 3. Oijoi noi kaikki lakat <3 ihania!!

  VastaaPoista