sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Gouda gouda two flowers

Edellisestä kynsipostauksesta tuli vähän moittimista mun itsekriittisyydestä, joten tänään koitan pitää valitukset näistä kynsistä sisälläni. :DLomakynsille pääsi melko uusi lakkatulokas; OPI - Gouda Gouda Two Shoes (Holland), joka on ruskea creme kultaisella pienellä shimmerillä. Oikein nätti lakka, vaikkakin kynnellä shimmer ei kovinkaan paljolti näy. Peittävyys tuli kolmella kerroksella, ja levittyvyys sekä kuivuminen sitä tuttua OPI-laatua.

Koristeluina vaihteeksi one stroke -kukkia sekä palloja. Akryylimaaleina käytössä tottakai Oumaxit, pallot tein dotting tooleilla sekä China Glazen White On Whitella. Näistä kukista tuli tähän mennessä parhaat mun tekemät one stroket! :)

Ja Goudan täytyy vielä näyttäytyä ilman koristeluja, kattokaa nyt tätä ihanuutta! Kynsillä on 3 kerrosta ilman päällyslakkaa.Nyt mä tästä lähdenki valmistautumaan ratsastukseen ja kynnet tuhoomaan! ;)

20 kommenttia :

 1. Kyllä on kauniit! Kiva tuo dottarikuvio myös :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Nuo dottaripilkut on niin hienot. Että voikin yksikertaisella saada upean näköistä aikaan. Vielä kun itse onnistuisi edes sinnepäin one stroken kanssa... :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Harjoittelemaan vaan, eipä nää munkaa one stroket oo Tartofraisesin tasolla.. :D

   Poista
 3. Siistit pilkut,kiva kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. On kyllä kaunis tuo lakka ja niin on kynnetki! :)

  VastaaPoista
 5. tosi upeet! miten sun kynnet pysyy noin hyvässä kunnossa vaik käyt tallilla?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ja kyllähän ne välillä, varsinki talvella, on aika kovilla, mut pidän ne tarpeeks lyhyinä :) Ja kyllä sitä tottuu kynsien kanssa tallilla olemaan! Mulla on ollu joskus tosi pitkätki kynnet eikä oo kärsiny :)

   Poista
 6. Todella onnistuneet koristelut! Miksi mun palloista ei tule noin tasaisia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Surya :) Ei noikaan mitään täydellisiä oo, mut ainakin jos paljon tekee palloja samalla dottarilla, sitä on hyvä välillä putsasta niin tulee siistimpää jälkeä. :)

   Poista
 7. Tosi kivat! Ite en oo kun vasta pari kertaa kokeillut sitä One stroke mikä onkaan nii sitä maalaamista :) voitko liittyä mun blogin lukiaksi :)?http://elisasnails.blogspot.fi/ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Käyn kattomassa blogisi :)

   Poista