sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

I don't need sunglasses

Vuorossa vinkki kaikille, jotka omistavat kissan: älkää ikinä lakatko kynsiä, jos olette juuri pesseet kissan, jolla on karvanlähtöaika. Ja ettehän kiinnitä liikaa huomiota kynsissä esiintyviin Zumban karvoihin, kiitos :)


OPI - Need Sunglasses?
Ciaté - Cabaret

OPI:n keltasen halusin tällä kertaa ihan koko kynsille, kun viimeks oli mukana vesimarmoroinnissa. Meni kyllä hermot ihan täysin tohon lakkaan; se ei halunnut levittyä tasaisesti ja kuivumisaika ei oo mikään parhain. Kolme kerrosta olis varmaan riittäny, mut mitä tekeekään perfektionisti, kun niidenkin jälkeen näkyy tarkasti katsoessa epätasaisuutta? No laittaa neljännen kerroksen tietysti!

Mä tiesin kyllä jo ostaessa lakan heikkoudet. Mun oli silti ihan pakko saada se, koska olin niin rakastunu siihen jo OPI:n promoissa sekä muissa blogeissa. Ja toi nimi... Onhan se ihan ok ostaa lakka siitäkin syystä, että sillä on kiva nimi..? :D

Yritin peittää epätasaisuutta dotting tooleilla tehdyillä palloilla. Idean sain näihin Nailed It -blogin instagramista (@blognailedit). Lakkana violetti Cabaret, joka tuli joulukalenterissa. Kaiken päällä taas jälleen kerros Seche Viteä.

Pääsiäiskynsiä tässä blogissa ei tulla taaskaan näkemään. Mun piti sellaset tehdä, mut en oo paljoo nyt pääsiäisen aikaan ollu ees kotona. Ehkä sitten ens vuonna..? ;)

8 kommenttia :

 1. Noissa kynsissä on keltaista, eli ne voi periaattessa luokitella pääsiäiskynsiksi :D Mutta onpas tosiaan ihana nimi tuolla O.P.I:lla, saa nähdä pitääkö tuo kotiuttaa joskus jo ihan tuon nimen takia... Et ole ainoa nimishoppailija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne voi :D Kannattaa ehdottomasti, kun kerran sinäki oot nimishoppailija! ;D

   Poista
 2. Mulla on sama keltainen kynsillä juuri! Tuskastuneena huonoon peittävyyteen ostin pohjalle hyvin peittävän valkoisen ihan tätä varten (Opin Alpine Snow:n). Kahdella kerroksella valkoista ja kahdella keltaista saa täydellisen peittävyyden ja täydellisen puhtaan keltaisen sävyn, mutta kuivumista saa kyllä odotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti vinkistä! Pitääkin ens kerralla laittaa valkosen päälle. :) Kuivuminen on kyllä harmillisen hidasta..

   Poista
 3. Ihanat! Toi keltainen väri on kyllä kiva muitten kynsillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ite tykkään kans keltasesta kynsillä :))

   Poista