sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Awakening

Oon ihan kokonaan unohtanu tehdä uusimmista ostoksista postauksen. Tajusin vasta kun olin saanu kynsille yhden uusista tulokkaista. Varmaan ensi viikolla on ostosten esittelyä, koska tällä viikolla pitää vielä pari lakkaa kotiuttaa ;)


Lumene Gloss & Care - Awakening / Luonto herää
Models Own - Pink Fizz

Mua inhottaa Lumenen lakkojen suomenkieliset nimet; ne on melkeen pahempia kuin numerot niminä! Siis ei itse nimissä välttämättä mitää vikaa oo, mut ei kynsilakoille vaan sovi suomenkieliset. :D Onneks sentään näille on sekä suomen- että englanninkieliset nimet.

Anyway, Awakening on ihanan keväinen vihreä creme, joka kahdella kerroksella peitti hyvin. Kaveriksi tälle valikoitu Pink Fizz, jolla sitten tein noi raidat teippejä apuna käyttäen. Lakat sopii värien perusteella mun mielestä hyvin yhteen, mut en hirveesti tästä toteutuksesta tykänny. Häiritsi kun raidat oli niin koholla, ja paksu kerros Secheä tuotti vain kuplia.

Avattiin muuten karvanlähtökatin kanssa tänää ulkoilukausi! :) Tomerasti jätkä kulki valjaissa pihaa ympäri ja kyllähän se reippaasti hyppäs lumihankeenkin.. :D10 kommenttia :

 1. Kivat kynnet ja tosi ihana kisu

  VastaaPoista
 2. Pirtsakat kynnet :) Vitsit miten söötti kissa! Ihana naama :D Mä jo luulin et kaikki lumet olisivat sulaneet, mutta ei vissiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täällä päin ainakin on vielä vähän; varsinki kun niin metsäs asutaan ettei aurinko pihaan oikeen paistaa pääse puiden takaa.. :D

   Poista
 3. Ihanan värinen lakka ja kivat kynnet! :) kisu♥

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Ja supersöpö kisu <3 annathan sille munkin puolesta jonkun herkun ? (ihan vaan sen takia että on noin suloinen..) ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) Haha, täytyykin antaa! :D

   Poista