tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pop your pink!

Huhtikuu on täällä, wohoo! Ja parin päivän päästä synttärit.. ;)

Päätin rikkoa mun sinisten ja violettien lakkojen kauden. Mua otti niin päähän kun en ollu käyttäny mitään muita lakkoja varmaan kuukauteen. Siispä päädyin neonpinkkiin.


Rimmel I ♥ Lasting Finish Pop Your Pink päätyi mulle tet-viikolta. Muuten kierrän kaupassa Rimmelit kaukaa, mut mikäs siinä jos sellasen saa. En kyllä tästä lakasta olis maksanu senttiäkään.

Lakka on tosi ohutta koostumukseltaan, joten laitoin alle pari kerrosta valkoista. Pop Your Pink levittyi huonosti ja raidoittui. Kolmen/neljän kerroksen jälkeenkin epätasaisuutta havaittavissa. Muuten kyllä ihana väri!

Kesäksi tarvisin muutenki uuden neonpinkin, joten jos jollain on ehdottaa joku tositosi neon, niin saa kertoa! :)

No nyt olis saatu alta pois vanhoja (ja tylsiä) lakkauksia! Seuraavaks päästäänki pirteän keväisiin kynsiin.. :)

10 kommenttia :

 1. jos tykkäät halpislakoista nii Wild&Mild Pink Mania on kyllä ainakin mun mielesta ihanan neon, mulla ainaki peittää ilman valkoista alla kolmella kerroksella ja on iha suhtkoht hyvä kuivumaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne halpislakatkin menee! Ja ois kyllä plussaa, jos peittäis ilman valkosta :)

   Poista
 2. Itse rakastuin juuri Color Clubin Jackie Oh -lakkaan, ihana kirkas pinkki ! Ja CC:lta itsellänni on myös Warhol -niminen pinkki, jota en ole vielä kuitenkaan ehtinyt teistailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, näyttääpä Jackie Oh ihanalle.. :) Warhol ei kyllä swatcheissa näytä niin kirkkaalle, mut kiitos kuitenki vinkeistä! :)

   Poista
 3. Itse tykkään China Glazen Pink Voltagesta :D Se on ainakin pinkki! Tosin neon mikä neon, eli alle kannattaa sitä valkoista lakkaa laittaa ja varautua levittämään tätäkin useamman kerroksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös tuossa ole shimmeriä mukana? On se kunnon neon kyllä, mut saisko sen shimmerin pois..? ;D Kiitos sullekin :))

   Poista
 4. Kylläpäs on ihanan värinen pinkki.. Harmi jos on huono levittää :/

  VastaaPoista
 5. Orlyn Va Va Voom on aika jees(; Valkoinen on pakko laittaa alle, ja pari kerrosta pinkkiä, että tulee tasaista, mutta eikös sitä melkein kaikkia neoneja..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toihan vasta pinkki onkin!! :o Mistähän mä tollasen hommaan.. Ja joo yleensä neonien alle se valkone täytyy laittaa.. :D Kiitti hei vinkistä! :)

   Poista