torstai 4. huhtikuuta 2013

Sweet 16

Nyt on niiin kevätfiilis, että ihan pakko oli saada jotain pirteää kynsille!


Hyllystä valikoitui Essien Bazooka, pinkihtävä kirkas oranssi, jonka pullon perusteella vois koralliksi määritellä. Erittäin hankala väri.. :D Kynsillä on kolme kerrosta, mutta eipä neljäskään olis pahitteeks ollut. Pullossa niin ihanan kirkkaalta lakalta jäin kyllä odottamaan vähän enemmän; lakka kun kuivui tummemmaksi. Ens kerralla vois testata valkosen päälle, jos vaikka siinä Bazooka pääsisi kunnolla esille. :) (Näissä kuvissa Bazooka ei näytä yhtään itseltään..)

Mitään monimutkaisia koristeluja ei jaksanut alkaa myöhään illalla tekemään. Ajattelin pitkästä aikaa vähän marmoroida, joten eikun vesimarmorointikamat esiin ja hommiin. Bazookan kaveriksi valitsin oranssin luottocremeni. China Glazen Papaya Punch kun toimii vesimarmoroinnissa niin täydellisesti! ♥ Marmoroinnit tein vain aksenttikynsiin, koska olin jopa liian laiska teippaamaan sormia.. :D


Ja hei, arvatkaapa kellä on tänään synttärit?! Mitään ihmeempiä kynsiä en kerenny tehdä, mut uudet marmoroinnit on kynsissä tälläkin hetkellä. Niistä siis lisää seuraavassa postauksessa. :)

16 kommenttia :