tiistai 21. toukokuuta 2013

Can't Find My Czechbook

Kolmesta uudesta OPI:sta ekana kynsille pääsi tietenkin sininen ja pian se sai kaverikseen myös glitterin. Pahoittelen kuvatulvaa, en yksinkertasesti osannut päättää, mitkä kuvat laitan tähän.. :DCan't Find My Czechbook (Euro Centrale) peitti täydellisesti kahdella kerroksella ja levittyi tosi hyvin. Paljoakaan siistittävää ei ollut, kiitos OPI:n sudin, johon alan jo tottua. On se vieläkin vähän liian leveä, mutta oon kyllä sisäistänyt jo oikeenlaisen lakkaustyylin tolle sudille.

Halusin koristeluksi jotain, mikä ei peittäisi liikaa tätä ihanaa sinistä lakkaa, joten päädyin glitterliukuun. Lakaksi tietenkin uusi Which Is Witch?, joka ilmestyi OZ - the Great and Powerful -kokoelmassa. Lakassa on kirkkaalla pohjalla erikokoisia hologlittereitä: tikkuja, hexejä, mikroglitteriä ja pyöreitä vähän mikroglitteriä isompia glittereitä. Nousi kyllä yhdeksi mun suosikeista glitterlakkojen keskuudessa!Auringossa nää kynnet oli ihanat. Kimalluksen määrä oli ihan mieletön! Kuvauksen jätin totta kai seuraavaan päivään, joten arvatkaapa vaan, suostuko aurinko silloin paistamaan? No eipä tietenkään, joten jäätte nyt ilman kimalluskuvia.

Huomaa kyllä, että kun alkaa postaamaan illalla, tekstiä tulisi ihan liiaksikin :D Kyllä mä nyt kuitenkin hiljenen ja jatkan mekon metsästystä päättäreihin.

10 kommenttia :

 1. Ooh, yleensä vihaan tikkuglitteriä mutta tässä tuo näyttää tosi kivalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tikkuglitteristä tykkää, mut tää lakka on poikkeus :)

   Poista
 2. Ihana lakkaus ja lakkaus. ^^ Inhoan tikkuglitteriä, mutta oot käyttänyt sitä tosi kivasti.

  VastaaPoista
 3. On kyllä nätit kynnet <3 Hyvin sopii noi lakat yhteen :) Mun oli pakko myös hankkia tuo glitterlakka<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tää glitteri on pakko omistaa!

   Poista
 4. Tosi kaunis yhdistelmä. Olisinpa odottanut tätä glitteriä sen sijaan kun ostin OPIn Save Me glitterin. Tämä näyttää paremmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mun mielestä tää on kans kivemman näkönen kuin Save Me, siinä on jotenki liikaa tikkuglitteriä.

   Poista