perjantai 10. toukokuuta 2013

Edistystä

Tähän väliin taas vähän akryylimaaleilla maalailua. Ja koska en osannu päättää, mitä maalaisin, niin päädyin taas one strokeihin.


Ja hei tää postaus on blogin historiassa ensimmäinen, jossa on kuvat pelkästään oikeen käden kynsistä. En tajuu vieläkään, miten onnistuin maalata one stroket paremmin vasemmalla kädellä. Ehkä mä alan edistyä..?

Pohjalla on Formar 807, holosarjassa ilmestynyt kultainen shimmer. On tossa lakassa ihan pieni holoefekti, jos tarkkaan katsoo. Päällä kukat ja pallot Oumaxin akryylimaaleilla tehtynä. Kukkien päälle laitoin vielä Sinful Colorsin nudelakan Pink Chloe, jonka kultainen shimmer tuo kivasti kimallusta kukkien päälle. Kuvissa tosin Pink Chloe ei oikeen näy.


Oli muuten vaikee kuvata järkkärillä vasemmalla kädellä! Piti kehitellä omatekoinen jalusta siihen hommaan, jotta kuvat olisi edes jotenki tarkkoja. Ihan hyväthän noista lopulta tuli. :)

4 kommenttia :

 1. Tosi kivat kynnet, tykkään väreistä ja hyvin on maalailut onnistunut! Seche Viteä kuvausrekvisiittana vain vähän ihmettelen, se kun ei oo mikään sievä pullo, mutta toisaalta: eipähän oo viemässä huomiota kauniilta lakkauksilta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! :) Eihän se mikää paras kuvauspullo ole, mut voittaa kyllä Flormarin. Ja sormetkin pysyy paremmin paikallaan heilahtamatta kun on jokin mihin tukee. :)

   Poista
 2. Oi miten nätit :) osaisimpa mäkin :D

  VastaaPoista