torstai 23. toukokuuta 2013

Hey, sailor!

En tajua, miten unohdin ihan kokonaan julkasta mun seilorikynnet täällä. Mun mielestä on kiva julkasta kynnet siinä järjestyksessä, missä ne on tehty, jotta itsekin pysyy perässä tekemissään kynsissä. :) Nämä kynnet olisi pitänyt julkasta ennen Czechbookia.


China Glaze - White On White
Models Own - Prussian Blue
Golden Rose - 336

Ideahan näihin lähti kun näin SoNailicious-blogin Instagramissa (so_nailicious) ihanan kesäiset kynnet. Samat kynnet blogin puolella löytyy täältä. Seilorikynnet eivät ole blogin kirjoittajan omatekemät, mutta kannattaa ehdottomasti selailla hänen blogiaan. Yksi mun suosikeista ehdottomasti; voisin ihan hyvin tehdä vaikka kaikista noista lakkauksista omat versiot! :)


Mutta takaisin mun versioon seilorikynsistä. Kaikissa kynsissä (paitsi etusormen) on pohjana kaksi kerrosta White On Whitea, ja etusormen kynnessä kaksi kerrosta Golden Rosen punaista. Pallot etusormeen ja peukaloon on tehty dotting toolilla sekä valkoisella ja Prussian Bluella.

Raitakynsissä käytin apuna ihan tavallista maalarinteippiä, joka ei kylläkään meinannut oikein pysyä kiinni kynnellä. Sen takia rajat on vähän epätasaiset. Ankkurin tein dotting tooleilla sekä nail art -siveltimellä.


Yllä vielä kuva kaikista käytetyistä lakoista ja tarvikkeista. Ite tykkäsin ainakin kovasti tällaisista ja varmasti kesällä tulee edes vähän samantyyliset tehtyä.. :)

12 kommenttia :

 1. Oi nää on kyllä tosi ihanat, pitää varmaan iteki kokeilla joku kerta :) ja hieno banneri muuten!

  VastaaPoista
 2. Hienot eikä oikeastaan hirveen vaikeet, joten vois myös kokeilla :) Ja kiva uus banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nää olleet vaikeet ollenkaan! Ja kiitos :))

   Poista
 3. Ihanat! Ja uus banneri on tosi söpö :)

  VastaaPoista
 4. Upeat!! Oot onnistunu tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä niin ihanat! :)

  VastaaPoista