sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kesäinen color block

Jotkut ovat jo huomanneetkin uuden bannerin. Kiitos kommenteista, ilmeisesti se on ihan onnistunut. :) Esitelläänpä nyt nuo bannerin kynnet tarkemmin.China Glaze - White On White
OPI - Can't Find My Czechbook
OPI - Did It On 'Em
OPI - Need Sunglasses?
OPI - Y'all Come Back Ya Hear?
OPI - Strawberry Margarita

Lakkoja tulikin käytettyä aika paljon.. Näihin kynsiin idea lähti taas SoNailicious-blogista. En kuitenkaan tehnyt näitä tämän tuton mukaan, koska näin kynnet ensin Instagramissa ja siellä ei tutoa ollut. Teippinä taas käytössä maalarinteippi, joka ei pysy kunnolla. Siitä johtuen siis sotkuset rajat.

Pohjalle laitoin kerroksen White On Whitea. Siitä kerroksesta tuli kylläkin aika paksu, mutta peitti hyvin. En olis jaksanut ootella kahden kerroksen kuivumista, koska tän valkosen kanssa on ihan sama laittaako ohuen vai paksun kerroksen; molemmissa vaihtoehdoissa kuivumista ootellaan kauan.

Ja värilakat oli kaikki OPI:n lakkoja. Kerrankin kaikki lakkaukseen sopivat lakat löyty multa samalta merkiltä (jos ei oteta lukuun valkoista)! :) Ja ihmettelin miten kamera suostui toistamaan lakkojen värit tosi lähelle oikeaa sävyä. Kaikki ei kuitenkaan onnistunut niin hyvin, sillä kameran tarkennus alkoi taas temppuilla..

Can't Find My Czechbook, Did It On 'Em, Need Sunglasses?, Y'all Come Back Ya Hear?, Strawberry Margarita

Tykkäsin kuitenkin tosi paljon näistä color blockeista. Johtunee siitä, että näissä värit oli tosi kirkkaat valkoisen pohjan ansiosta. Ja vihdoin uskalsin laittaa kynsikuvan banneriin! :D

12 kommenttia :

 1. Ihana idea ja kauniit kynnet! Pakko kokeilla joskus :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat! Harmi kun oma kynsilakanpoistoaine on loppu... Olisin heti tehnyt samanlaiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No voi harmi..nyt vaan äkkiä kauppaan! :D

   Poista
 3. Nää on ihanat, mun on pakko jossain vaiheessa tehä tälläiset! :)

  VastaaPoista
 4. ihanat kynnet ja bannerikin on upea :D vois ittekki kokeilla tällasia joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) kannattaa kokeilla :)

   Poista