tiistai 14. toukokuuta 2013

Lisäystä pieneen OPI-kokoelmaan

Jos joku ei vielä tiennyt, niin Sokoksilta saa tällä viikolla kaikki normaalihintaiset kynsilakat ota 3 maksa 2. Tarjous oli muistaakseni voimassa vain lauantaihin, joten kannattaa äkkiä käydä lakkoja haalimassa. Ja tietty munkin piti käydä sieltä jotain kotiuttamassa. ;)


Can't Find My Czechbook on turkoosihtava sininen creme Euro Centrale -kokoelmasta. Päädyin sitte vihdoin hakemaan tän ihanuuden kotiin.. :)

Y'all Come Back Ya Hear? Kirkas oranssi creme, ihan täydellinen kevääseen ja kesään! Ihmettelen vaan, miten Sokoksella yhtäkkiä on Texas-kokoelman lakkoja, jotka ilmestyi 2 vuotta sitten..?

Which Is Witch? on hopea hologlitter, jossa on mikroglitteriä, hexejä ja tikkuglitteriä kirkkaalla pohjalla. Glitterit on tässä tosi tiheässä eli kimallusta päätyy kynsillekin paljon. Ja poisto on kuulemma ihan kamalaa.. Mutta eipä sitä pidä vielä miettiä :D Tämä lakka löytyy OZ the Great and Powerful -kokoelmasta.


Harmittaa vähän, koska menin lähinnä hakemaan Polka.comia, ja sitä pinkkiä samasta kokoelmasta tuon CFMC:n lisäksi, mutta eipä niitä siellä enää ollut.. No mutta tulipahan muita ihania uusia lakkoja mukaan. :)

10 kommenttia :

 1. Ääh, taas saa harmitella ettei täällä ole Sokosta tai Emotionia. :D Ehkä lompakko kiittää, mutta jää harmitteleen ettei omista Czechbookia. Ihania lakkoja olet kyllä valinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Mä varmaan kuolisin jos täällä päin ei olisi Sokosta.. :D Czechbook on kyllä ihana lakka, kannattaa hankkia jos vaan voit :)

   Poista
 2. No mutta onneksi löysit nämä kolme muuta lakkaa. Ihania kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kyllä nääkin on ihania :))

   Poista
 3. Oho, Oz-kokoelma o.O Viimeksi kun kävin meidän Sokoksella, niin tuosta Euro Centralesta oli huikeat kolme lakkaa jäljellä ja mie nappasin yhen :D Mariahista taisi olla myös kolme lakkaa.

  Jotenkin luulen,että kun ne saa nuo kokoelmat pois, niin uusia ei tule. Ei ole James Bondiakaan enää, mutta Hollanti ja Saksa-kokoelmia on sitten hyllyt täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihmettelin tota OZ-kokoelmaa! Lahdessa ainakin Euro Centralea ja Mariahia reilusti jäljellä, mut parhaat tottakai menneet.. :D

   Niin varmaa onkin.. Tuntuu kyl ettei Saksa-lakkoja saada koskaan myytyä loppuun, kun ainakin täällä niitä on joka kerta hurja määrä.

   Poista
 4. Multa on kyllä mennyt ihan ohi tuo tarjous O_o

  Juuri tänään kävin hiplaamassa OPIn ja Chanelin lakkoja.
  Meillä oli vielä EuroCentralia ja Ozia hyvin jäljellä, Bondit, Saksat ja Hollandit puolestaan oli alessa.

  Täytynee siis suunnata uudelleen Sokokselle, kiitoksia vaan vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih Chanelin lakka ois ihan unelma! 8)
   Mut miks meillä ei voinu olla enempää Euroa ja Ozia?!

   Kannattaa suunnata! Eipä mitäään :)

   Poista
 5. Ei toi WIW ole niin kamla poistettava vaikka niin pelotellaan! Oon käyttäny sitä viimeaikoina aika tiheää tahtia (siis siihen nähden etten eka ollut kiinnostunu siitä yhtään), ja miusta lähtee Dependin vihreelläkin tosi helposti pois! En tiedä on miun muut glitterit ihan kamalia poistaa sitten, mutta miusta tuo oli keskivertoa helpompi jopa:D

  Tulipa pitkä kommentti noin turhasta asiasta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, kiiitos! Ja ei ollu turha asia :D

   Poista