maanantai 13. toukokuuta 2013

Maailman mahtavin Onni

Meidän pieni Onni-poni täytti tänään vuoden, joten tietenkin se ansaitsee oman postauksen! Multa on pari kertaa pyydetykin postausta tästä hurmurista, joten kerrotaanpa ponin uusimmat kuulumiset.

13.5.2012, vierellä emä Sinna
4.5.2013
Onni syntyi äitienpäivänä 13.5.2012, jolloin tuo ylin kuva on otettu. Poni on siinä vaan muutamien tuntien ikäinen. Ollaan hoidettu ponia siskon kanssa siitä lähtien, ja viime syksynä siitä tuli meidän oma poni. Kuluneen vuoden aikana Onni on kyllä muuttunut tosi paljon! :)

Tänään Onni siirrettiin uuteen kotiin ja se joutu hyvästelemään kaverinsa Jullen, jonka kanssa se on ollut ihan pikkusesta lähtien. Vähän surullistahan se on, kun nuo kaksi on olleet niin parhaita kavereita, mut eiköhän se tästä. :)

Onni ja Julle heinäkuussa 2012

Onni sai siis uuden tarhakaverin, Rollen, jonka kanssa näyttäis ainakin sujuvan hyvin. :) Siirtäminen kotieläinpuistosta uudelle tallille ei tosin sujunut ihan kommelluksitta, mutta eipä tosta ponista voi silti olla kun ylpee! :) ♥ Alla olevat kuvat on otettu tänään kun päästettii uudet kaverukset ekaa kertaa samaan tarhaan.6 kommenttia :

 1. Itse kun olen tällainen hevoshullu, ei mua yhtään haittais lukee näitä heppapostauksia useemminkin :) Ihania kuvia, varsinkin tuo toiseksi viimeinen <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Mutta eiköhän nämä silti jää vähemmälle, koska kyseessä on kuitenkin kynsiblogi ja enpä usko, että kovin moni on poneista innostunut.. Toisaalta, minähä kirjotan mistä huvittaa :D

   Kiitos paljon, Onni on tosi kuvauksellinen! ♥

   Poista
 2. No voiiii kun se on suloinen! :) Ja hyvää synttäriä Onnille (anna rapsutuksia mun puolesta)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ;) Onni kiittää, rapsutukset toimitetaan huomenna! :)

   Poista
 3. Ihan pieni Onni <3 Shettikset on kyllä hauskoja otuksia, kokemusta on useammastakin yksilöstä. Eikä tällaista entistä hevostenhoitajaa (entinen ammatti siis) haittaa yhtään, vaikka Onni esiintyisi useammassakin postauksessa. Sinun blogi ja sinä kirjoitat ihan mistä haluat, vaikka Onnista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne, minäki oon hoidellu monta vuotta paria shettistä ja nyt tuo oma pallero :D Ja hei tosi kiva kuulla, Onni kyllä varmasti esiintyy jatkossakin täällä! :)

   Poista