sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Keep calm and love minions

Nyt on näkynyt monessa paikassa erilaisia Minion-kynsiä, joten minäkin halusin tehdä sellaiset. Nämä kynnet on tehty lähinnä Minion Rush -pelin sekä näiden kynsien innoittamana.


Ajattelin olla kiltti ja tehdä omista kynsistäni mallia huonommat;) Pohjalla on Gina Tricotin Lemonia kaksi kerrosta. Lakka levittyi ihan ok, olisi tietysti voinut paremminkin, mutta vaaleankeltaiseksi hyvin. Huomasin lakan kuivuttua, että se onkin melko kuplittuvaa sorttia. Seche Viten jälkeen niitä ei onneksi huomannut.

Sininen lakka on Models Ownin Prussian Blue, jolla on lakattu peukun kynsi sekä kärjet muissa kynsissä. Minionien silmät ja suut on tehty Oumaxin akryylimaaleilla. Koitin aluksi tehdä ihan vaan kynsilakoilla ja dotting tooleilla, mut se ei oo oikeen mun juttu. Maalailu on paaljon kivempaa! Peukussa on maalattuna banaani (jos joku ei sitä nyt tunnistanut), mihin sain idea siitä edellä mainitusta pelistä, jossa pitää kerätä banaaneja.Näiden tekeminen oli taas kyllä niin työlästä. Ei ehkä olisi ollut, jos mä osaisin ajoittaa lakkauksen oikeeseen aikaan, mutta tottakai on hyvä aloittaa yhdeksän jälkeen illalla pyöräiltyään sen vajaa 50 km helteessä ja väsyneenä. Kynsilakanpoistoainepullot taas vähän lenteli ja säädin koristelujen kanssa ihan liikaa. Mutta oonhan mä ihan tyytyväinen lopputulokseen:D Ja nää sai tavallista enemmän huomiota muilta ihmisiltä!

Blogi on ensi viikon lomalla, joten postauksia ei tule. Palaillaan sitten 8.7. uusien kynsien parissa:)

16 kommenttia :

 1. Ihanat! :D Mä oon ihan koukussa Minion Rushiin, se on vaan niin hyvä. Ja ootan innolla Despicable Me 2:sta, ehkä mäkin saan vihdoin aikaseks tehdä minion-kynnet kun meen kattoon sitä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä ihan älyttömäs hyvä :D Mäkin haluun mennä kattoo kakkosen! Harmi vaan kun tein nää kynnet niin aikasin.. :D

   Poista
 2. Hauskat! Taidolla oot osannut tehdä :) Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hienot ja hauskat! :) Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 4. Äääää :D ihan sairaan ihanat ja hauskat. Pitää muuten mennä kattoo se uus Itse ilkimys!

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä NIIN supahienot! :)

  VastaaPoista
 6. Sulle on mun blogissa haaste! (:

  http://ansgyy.blogspot.fi/2013/07/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, katsellaan milloin muistan/kerkeän tehdä sen! :)

   Poista