maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ruusuja, ruusuja

Sonnen tekemät ruusukynnet oli todella ihanat ja kun vielä tutokin oli tehty, niin mä halusin tietenkin tehdä samanlaiset.


Freshcover - Pistachio
Models Own - Pastel Pink
Gina Tricot - Iris

Oumaxin akryylimaalit (pinkki, viol., vihr.)

Ainoana poikkeuksena oli eri lakat. Alle piti kuitenkin saada jokin vaalea lakka - ja mielellään käyttämätön. No eipä multa sellaista löytynyt, mutta lopulta päädyin Pistachioon, joka on ollut erittäin vähäisessä käytössä. En oikeestaan ollut siitä koskaan tykänny ja olin jo aatellut laittavani sen kiertoon. Näiden kynsien jälkeen oli kuitenkin melko selvää, että lakka on ja pysyy mun hyllyssä.

Pistachio ei kyllä ole täydellinen lakka, mutta peittää se kolmella kerroksella ihan ok ja kuivuu nopeasti. Ja tykkään tosi paljon lakan kultaisesta shimmeristä, joka ei kyllä kuvissa näyttäydy. Auringossa tämä lakka on upea!

Ruusut tein siis yllä linkittämän tuton mukaan, eli ensin dotting toolilla ja kynsilakoilla epämääräiset pallot ja sitten akryylimaaleilla viivoja, jotta saadaan edes vähän ruusuja muistuttavia kuvioita. Lopuksi vielä vihreällä maalilla lehtiä sinne tänne. Ja kaiken päälle Seche Vite - totta kai.


Allekirjoittanut tykkäsi ainakin kovasti näistä ja kehuja sateli muiltakin. Näiden innoittamana tein päättärikynnetkin. Meinasin jo unohtaa kokonaan julkasta nää kynnet, koska tein nää joskus viikko sitten.

Tässäkin postauksessa on varmaan miljoona ja yksi kirjotusvirhettä, koska luonnollisesti mulla alkaa kirjotus sujua ja tekstiä tulla vasta puolen yön jälkeen. Tää on ihan normaalia, en kyllä ymmärrä miks.. Ja lähipäivinä saan taas kavereilta kuulla kaikista kirjotusvirheistä. No pitää ajatella positiivisesti: ei tarvii ainakaan ite oikolukea postauksia:D

8 kommenttia :