sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Obvious ja Bazooka

Essien oranssit lakat, Orange, It's Obvious (Navigate Her) ja Bazooka (Poppy Razzi), ovat molemmat tosi kirkkaita kesälakkoja ja kuitenkin ihan erilaisia toisiinsa verrattuna. Kumpikin oranssi on ollut jo kynsillä yksinään, mutta tällä kertaa laitoin molemmat valkoisen lakan päälle, jotta kirkkaus näkyisi selvemmin.


Ja arvatkaapa, suutuinko kameralle tälläkin kertaa. Nuo kaksi eivät muistuta toisiaan lainkaan, mutta kamera päätti tallentaa lakat melkein samansävyisinä. Nimettömässä ja pikkurillissä on Bazooka ja lopuissa Obvious. Molempia on valkoisen päällä kaksi kerrosta. Koska Bazooka on surullisen kuuluisa Essie, jossa väri on jämähtänyt pohjaan eikä sekoitu, jäi lakkausjälki raidalliseksi.

Koitin saada pullokuvassa Bazookan näyttämään itseltään ja erilaiselta kuin Obvious, mutta se jäi haaveeksi.


Tulin googlettelun jälkeen siihen tulokseen, ettei kukaan osaa kuvata Bazookaa sellaisena kun se on. Lakka on livenä enemmän koralliin taittava ja tosi kirkas. Orange, It's Obvious näyttäytyy sentään kuvissa itseltään:)

6 kommenttia :

 1. On kyllä ihania lakkoja :)

  http://hymyilevatkynnet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi kesäisiä molemmat:) Olen huomanut ihan saman kun joskus yrittää ottaa vertailukuvaa samankaltaisista lakoista: kamera ei vaan suostu taltioimaan eroa ja yritä siinä sitten selittää, että kyllä nämä viisi lakkaa ovat ihan erilaisia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! No juuri näin, todella ärsyttävää :D

   Poista