perjantai 9. elokuuta 2013

Apple Pie + muut uudet Models Ownit

Kaverini oli kielimatkalla Englannissa ja pyysin häntä tuomaan mulle pari Models Ownin Fruit Pastel -kokoelman lakkaa. Apple Pien ja Banana Splitin lisäksi sain vielä Strawberry Tartin, ihania pastellisia tuoksulakkoja kaikki :)


Ensimmäisenä kynsille halusin Apple Pien, joka on siis kokoelman vihreä lakka. Koostumus lakassa oli muita Models Ownien cremejä ohuempi ja lakka raidoittu pastellivärien tapaan. Tasaiseen ja peittävään lopputulokseen tarvitsi kolme kerrosta. Varmaan kaksi paksuakin olis riittänyt, mutta koska lakka ei ollut mikään huippunopea kuivumaan, laitoin kolme ohutta kerrosta.Vaikka en oo oikeen koskaan tullut Models Ownien sudin kanssa toimeen, niin tätä lakkaa oli helppo levittää. Koostumus kun on hieman ohuempi kuin muissa, mut kuitenkin sellanen jämäkkä, niin levittäminen oli helppoa.

Sitten siihen tuoksuun.. Omenaesanssia, wohoo. Kolmen kerroksen jälkeen tuoksu oli jo niin voimakas, että migreeni ei ollu kaukana. Laitoin päälle Seche Viten, koska aattelin ettei omena jaksa tunkeutua sen läpi. Sechellä kun on se oma voimakas ominaishajunsa. Mutta mitäpä ihmettä: omenaesanssi tunkeutui senkin läpi ja on tätä kirjoittaessani tuoksunut selvästi jo yli vuorokauden. Tyhmä minä, kun on pakko koko ajan haistella sitä, ja seurauksena meinaa päänsärky nousta.

Niin ja mitä nyt korkin perusteella noita on haistanut, niin huh huh, lisää päänsärkyä tiedossa. Ja nyt oon koko aika nenä kiinni noissa korkeissa :D


Yhteenvetona siis: lakka olisi täydellinen vihreä pastellicreme ilman tuoksuominaisuutta. Tykkään mä tästä silti ihan possuna, mut parin päivän jälkeen oli ihan pakko ottaa lakka pois, koska muuten kaikki ois kattonu et mitä toi haistelee kynsiään:D

8 kommenttia :