lauantai 3. elokuuta 2013

Näyttelyissä

Suomen rotukissayhdistys järjesti 21.-28.7. rotukissanäyttelyt Helsingin Kaapelitehtaalla. Me oltiin Zumban kanssa pitkästä aikaa mukana 8 kuukauden tauon jälkeen. Perjantain ja lauantain välisenä yönä koitin vielä tehdä jotain kissa-aiheista kynsiin.


Pohjalla on kaksi kerrosta Lumenen aluslakkaa, jonka päälle riitti kerros Ciatén Cutie Pie -ranskislakkaa täydellisen nudepohjan saamiseksi. Tein ihan normaalin ranskalaisen manikyyrin ja valkoisena toimi (yllättäen) China Glazen White On White. Tuo on kyllä tähän mennessä ihan paras valkoinen lakka, mut en tietenkään tajunnut ostaa Tallinnasta toista kappaletta.

Aattelin tehdä tassut ranskiksen koristeeksi, kuten näissä kynsissä. Kissatkin olis olleet kivat, mutta aika oli rajallinen. Pari kertaa mietin, et miksi en olis vaan jättänyt kynsille pelkkää ranskista, koska tassujen kanssa oli enemmän kuin tarpeeksi ongelmia. Aluksi palloista tuli ihan liian isoja, ja lopulta lakan kuivaessa paperilla alkoi se venymään rumasti. Lisäksi nuohan ovat jotkut ihan epämuodostuneita. Käytössä oli siis dotting toolit ja Gina Tricotin Black mustana lakkana.

Mulla tuli noista tassuista lähinnä mieleen hämähäkit jonossa:D Laitetaan vaihteleva onnistuminen sen piikkiin, että kello oli jotain 23 ja mua väsytti ihan törkeen paljon vähäisen nukkumisen takia.


Sitten niihin näyttelyihin, joista voisin muutaman sanan kertoa. Zumba osallistui molempina päivinä ja ensimmäistä kertaa Supreme Premiorina. Siispä se sai sekä lauantailta että sunnuntailta kunniamaininnat, ei muuta. Pitkäkarvaiset vei taas voiton ja lisäksi sunnuntaina omituinen tuomari ei ottanut Zumbaa edes tuomarin paras -valintoihin. Hyvät arvostelut se sai silti ja alkaa nyt olemaan parhaimmillaan kokonsa puolesta. Onhan tuo iso rotuisekseen:)

Yleensä suurin ongelma näyttelyissä on se, että Zumba ei avaa silmiään. Ei sitten millään, paitsi jos joku alkaa pöytiä siirtämään tai kolistelemaan hallissa, mitä ei kylläkään näyttelyissä tapahdu. Sitten kun kotiin tullaan niin taas on silmät tosi hyvin auki.. :D


Tässä jälkimmäisessä kuvassa jätkä näyttää kyllä tosi leveeltä.. On ollu ruoka-aikaan paikalla;)

22 kommenttia :

 1. Ei ole hämähäkkejä! Ihan selvät tassunjäljet :) Tosi söpöt ranskikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaukaa katottuna on hämähäkkejä, mut kiitos paljon! :))

   Poista
 2. Oi joi, miten suloiset! :) Ihanan raikas lakkaus ja suloinen Zumba :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitos Shiny! :) Ja Zumba on ♥

   Poista
 3. Söpöt kynnet! Ite lähin Kaapelitehtaalle ihan yksivärisissä kynsissä kun en ehtinyt tekeen teemaan sopivia kynsiä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ai säkin olit siellä :) Oliko Hugo mukana?:)

   Poista
 4. Oih mikä kissa ja kivat kyllä kynnetkin <3

  VastaaPoista
 5. kivat kynnet! :) voi ku itekki osais tehä tollaset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Harjottelua, harjottelua.. ;)

   Poista
 6. Ihanat nuo kynnet ja niiiiiiin söpö kisu♥

  VastaaPoista
 7. Kivat kynnet ja voi että miten älyttömän ihanan söpö kissa! <3

  VastaaPoista