maanantai 30. syyskuuta 2013

Big Kahuna & Jinx

Arvonnassa voitettu Orlyn Big Kahuna on täydellinen kevääseen ja kesään - mutta minäpä lakkasin sillä syksyllä. Mua toisaalta häiritsee kun yhtäkkiä kaikki on syksyn tullen niin synkkää, joten vähän piristystä edes synkkyyteen! :)


Lakka on korallipohjainen oranssi kultaisella shimmerillä ja koostumus on tosi ohut. Laitoin lakkaa kolme kerrosta, mikä ei vielä ollut tarpeeksi. Olin kuitenkin kipeenä ja en jaksanut kerrostaa, joten annoin olla. Positiiviseksi yllätykseksi lakka kuivui tosi nopeesti, mikä on suuri plussa.

Huomasin jo Big Kahunan saadessani, että se muistuttaa väriltään kovasti OPI:n Bond Girls -kokoelman Jinxiä. Ja samanvärisiksihän ne osoittautuivat. Halusin yhdistää nämä kaksi lakkaa, joten laitoin kärkiin peitteeksi Jinxiä. Ihan lakan omalla sudilla vähän liukua muistuttamaan. Päällyslakan laitoin vaan Big Kahunan päälle ennen kuin laitoin Jinxin.
Sellasta tällä kertaa. Ihan ei meinaa kirjotus sujua näin päivällä huonosti nukutun yön jälkeen, joten kattokaa kuvia :D Mut ihanaa kun koeviikko ohi ja huomenna vapaapäivä! :)

8 kommenttia :

 1. Lukeeko tuossa oikeasti "ihanaa kun on koeviikko"?? :D:D What?! Hienot kynnet jokatapauksessa, ja kiva idea yhdistää tavallista- ja tekstuurilakkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kyllä ihan selvästi lukee "ihanaa kun koeviikko ohi".. Ja kiitos paljon :)

   Poista
 2. Molemmat lakat on niin upeita, eli sopii tosi hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne sopii, ihan sama pohjaväri kummallakin :)

   Poista
 3. Hieno idea yhdistää noi lakat ja mun mielestä tää väri sopii hyvin syksyyn näähän on ihan pihlajanmarjan väriset kynnet :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voihan sen noinkin aatella! Itellä ei tullut ees mieleen :)

   Poista
 4. Sulle on haaste jälleen mun blogissa ;)

  VastaaPoista