tiistai 3. syyskuuta 2013

Käsinmaalatut perhoset

Innostuin tässä eräs ilta huoltamaan mun lakkoja. Kynsilakanpoistoaineella putsasin pullojen kaulat ja ohentajaa lakan sekaan, jos tilanne näytti pahalta. Mulle tuli hirveen paha mieli kun tajusin, miten huonosti oon lakkojani pitäny. Joissain vanhemmissa lakoissa oli ihan kunnolla lakkaa kierteiden välissä.. Mun rakas Rainbow Connection on paksuuntunu aika paljon, vaikka glitteriä ei ollut melkeen yhtään kierteiden välissä.. Nyt on kuitenkin kaikki OPI:t, China Glazet ja Sinful Colorsit putsattu ja lähipäivinä urakka jatkuu hylly kerrallaan. :)

Kynsien puolella arki-iltojen pikamanikyyrit jatkuu. Lakaksi valikoitui tällä kertaa OPI - Significant Other Color, joka on viimeksi ollut käytössä yli vuosi sitten (klik). Violetti-vihreä-vaaleanpunainen duochrome, peittää ihan ok kolmella kerroksella. Kuivumisaika ei tällä oo mikään nopea, mut kyllä tällä ny vähän tiivimmälläkin aikataululla lakkaa.
Significantin kaveriksi maalasin muutaman perhosen Oumaxin akryylimaaleilla. Pikkutarkkaa hommaa, meinas hermot mennä pari kertaa :D Lopputulokseen oon kyllä tyytyväinen! Perhosiin en jaksanu alkaa sekottaa maaleja, joten tuo tumma violetti ei oo paras mahdollinen pohjalakan kanssa. Eikö ole kuitenki hyvä onnistumisen merkki se, että noita perhosia luultiin tarroiksi?;)

14 kommenttia :

 1. Hienosti olet saanut perhoset tehtyä. Nätit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niissä oli kyllä kova työ! :)

   Poista
 2. Kauniit ja harmoniset kynnet:)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi miten nätit :) noi perhoset on onnistunu täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh ei ne ny ihan täydelliset oo.. :D Mutta kiitos paljon! :)

   Poista
 4. Tosi ihanat kynnet. Perhoset äärimmäisen onnistuneet. :)

  VastaaPoista
 5. Tuota OPIa en oo koskaan oikein tajunnut, mutta perhoset on älyttömän sievät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se vähän erikoinen, mut mä tykkään:) Kiitti!

   Poista