keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Ruusuja syksyyn

Jep syksy on nyt. Sain sitte itteni kipeeks juuri koeviikoksi.. Ja nyt on kylmä! Onneksi oon sentään postaukset tehty suunnilleen tälle viikolle valmiiksi kun tuo lukeminen vie aikaa eikä kipeenä meinaa mitään jaksaa tehdä.

En olisi uskonut, että voin pitää punaista kynsilakkaa ilman ahdistusta. Mä en oo oikeen koskaan tykännyt punaisesta omilla kynsillä ja oonkin karttanut sitä mahdollisuuksien mukaan. Nää on varmaan viidennet punaiset kynnet koko mun lakkausharrastuksen aikana.

Syy siihen, miksi valitsin punaisen oli se, että kyseessä oli Ciatén viime vuoden joulukalenterista tullut lakka. Haluisin niiiin paljon ton kalenterin tänäkin vuonna! Ja sen takia päätinkin tehdä kynnet osiksi kalenterilakoilla.


Ciaté - Dangerous Affair
Ciaté - Vintage
Gina Tricot - Nude Pink
China Glaze - White On White

Oumaxin akryylimaali, musta

Tummanpunainen Dangerous Affair peitti hyvin kahdella kerroksella ja kuivui nopeasti. En uskois myöntäväni, mut tykkäsin tosta lakasta tosi paljon! Nimettömän ja pikkurillin lakkasin Nude Pinkillä, jota laitoin kaksi(?) kerrosta.

Nudelle pohjalle tein ruusuja tummanpunaisella sekä vihreällä dotting toolien avulla. Vihreänä toimi Vintage, joka myöskin on kalenterilakka. Mustat rajat ruusuihin tein akryylimaalilla, ja lopuksi tyhjiin kohtiin valkoisella lakalla palloja dotting toolilla.Ekat punaiset kynnet, joissa viihdyin. Voi kyllä johtua siitä, että näissä oli muutakin kun pelkkää punaista, mutta silti! :)

8 kommenttia :

 1. Wau. Mahtavat kynnet. <3 Ihan järjettömän kaunis punaisen sävy ja noi ruusut on onnistuneet hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dimavarien! :) Toi on kyllä ihmeen kiva punainen :D

   Poista
 2. Kyllä on kauniit ja hyvin sopii sulle punainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kyllähän se sopii, mutta mä en vaan osaa pitää punaisia kynsiä :D

   Poista
 3. Ihana tuo punainen :) nätit on kynnet!

  VastaaPoista
 4. Dangerous affair on mun tän hetken suosikkalakka ja ihan syystä :)

  VastaaPoista