perjantai 27. syyskuuta 2013

Tuoksuvat brittiliput

Testiin pääsi toinen Models Ownin tuoksulakka. Vaaleanpunainen creme Strawberry Tart, joka kuuluu Fruit Pastels -kokoelmaan. Mulla on näitä tuoksulakkoja kolme, joista Apple Piesta voit lukea täältä.

Strawberry Tart tarvitsi kolme kerrosta tasaiseen lopputulokseen. Kahdella kerroksella lakka peitti lyhyet kynnet, mutta tarkasti katsoessa oli raitoja havaittavissa. Täydellisen peittävyyden saamiseksi laitoin siis vielä kolmannen kerroksen. Lakka oli helppo levittää, koska oli koostumukseltaan hieman jämäkämpää eikä valunut kynsinauhoille. Lakka myös kuivui kiitettävän nopeasti.

Tuoksu taas.. Korkissa lakka tuoksui voimakkaiten kolmesta tuoksulakasta, mutta kynsillä se hävisi jonnekin. Laitoin päälle Seche Viteä kerroksen kuten myös Apple Pien, jonka tuoksu ei hävinnyt. Strawberry Tart kuitenkin tuoksui melko heikosti. Tuoksu ei ollut mikään päätä särkevä, vaan ihan miellyttävä. Mulla tuli lähinnä mieleen tuoksuvat geelikynät, joita oli silloin joskus vuosia sitten. :DModels Own - Strawberry Tart (Fruit Pastels)
OPI - Strawberry Margarita (Texas)
OPI - I Eat Mainely Lobster (Touring America)

En halunnut pelkkiä yksivärisiä kynsiä, joten nimettömiin tein pitkään haluamani pinkin brittilipun. Punaista korvasi pinkki lakka ja sinistä koralli. Ikävä kyllä pinkki ja koralli näyttivät tosi samanvärisiltä kynsillä, vaikkakin ne todellisuudessa ovat ihan eriväriset. Lipun maalasin nail art -siveltimellä ja rajat ihan sen mukaiset. Mun mielestä akryylimaaleilla on paljon helpompi maalata kun kynsilakalla!

Mulla oli nää kynnet melkein kolme päivää eikä lakan tuoksu kerennyt haihtua ollenkaan siinä ajassa. Tykkäsin lakasta tosi paljon, koska väri on söpö ja tuoksukaan ei ollut yhtään niin voimakas kun Apple Piessa. Vielä on Banana Split tästä kokoelmasta testaamatta, mut eiköhän sekin lähiaikoina kynsille pääse:)

12 kommenttia :