maanantai 7. lokakuuta 2013

Dependin tekstuurit

Kicksissä oli Dependin tekstuurilakat puoleen hintaan, joten mä en voinut poistua kaupasta ottamatta paria mukaan. Sininen ja vihreä (yllättäen) miellyttivät eniten, joten Rough Sparkle -lakat Forget-Me-Not sekä Jade Vine lähtivät matkaan.
 
tekstuurit1
 
Mietin pitkään, miten yhdistäisin nuo lakat. Halusin sillä hetkellä tietenkin molemmat lakat kynsille. Päädyin tekemään liukua jälleen, mutta tällä kertaa pystysuunnassa. En myöskään ennen ollut tehnyt tekstuureilla liukuvärjäystä, mikä lopulta osoittautui luultua hankalammaksi.
 
Lakkasin ensin keskisormen vihreällä ja loput sinisellä. Nimettömään ja etusormeen sinisen päälle superlonilla laitoin vihreää reunoihin keskisormea vasten. Sekavasti selitetty, mutta kattokaa kuvista :D
 
tekstuurit4
 
tekstuurit3
 
tekstuurit2
 
Livenä lakkojen liukua ei meinannut nähdä.. Näytti tavallaan, että muutama kynsi oli sininen tai vihreä ja loput jotain siltä väliltä. Lakoissa on kyllä melko voimakas hopea glitter sekä kimallus, että voi siitäkin johtua liu'un huomaamattomuus. Kuvista yllätyin positiivisesti, koska niissä värit näkyy paremmin kuin livenä.
 
tekstuurit5
 
Tykästyin näihin Dependin tekstuurilakkoihin. Odotukset tosin eivät ollu korkeella, mut lakat peitti hyvin kahdella kerroksella sekä levittyi kivasti. Kuivuminenkin oli OPI:n tekstuureihin verrattuna nopeaa. Ja tuo kimallus oli jotain niin ihanaa! Nämä jäivät tosi karheiksi eikä mun muut tekstuurit yleensä niin karheita oo olleet.

6 kommenttia :

  1. Se karheus näkyy oikein kuvissakin :) tosi nätit ja sopii hyvin yhteen nuo värit!

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi! Jäin seuraamaan :)
    http://iidasnailblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista