tiistai 29. lokakuuta 2013

East Austin

Laittelinkin jo tuohon oikealle ylös linkin The Arctic Nails Ny:n Facebook-sivuille, kaikki vaan tykkäämään! Ollaan koulussa perustettu eräänlainen yritys, jonka liikeideana on siis lakata kynsiä. Yritys tosin toimii vain rajatulla alueella, mutta saa sitä silti jakaa ja infota eteen päin! :)

Mutta sitten kynsiin! Rakastuin Color Clubin East Austiniin jo ennen kuin sain sen, joten halusin sen mahdollisimman nopeasti kynsille. Messuhallissa Austin tosin näytti melko laimeelle, joten tuli ihan yllätyksenä kun se osoittautukin neon-lakaksi.


Color Clubin sudista en tykkää yhtään; se on liian pieni tällasen cremen levittämiseen. Austin kun on vähän paksumpaa koostumukseltaan sekä hankala levittää. Kolmella kerroksella sain kyllä hyvän peittävyyden. Mun kuvissa tää ei kyllä neonilta näytä ja on vähän liian vaalea ja laimea.

Pelkät yksiväriset kynnet kuulosti ja näytti tylsille, vaikka lakka onkin ihana, joten yhdistin siihen sinisen In The Limelightin. Teippimania siis, nimettömiin ja peukkuihin. Limelightin peittävyys jäi pettymykseksi, koska sitä sai laittaa ihan kunnon kerroksen. Noin tummaksi lakaksi odotin paljon parempaa peittävyyttä.

Viihdyin näissä kynsissä vähän liiankin kauan, mut tykkäsin molemmista lakoista tooosi paljon! :) Color Clubeja voisin haalia enemmänkin, harmittaa vaan kun niitä pitäis netistä tilata.

6 kommenttia :