maanantai 21. lokakuuta 2013

Halloween part 1

Halloween-kynsien teko oli alotettava jo ennakkoon, koska mulla on aika paljon kynsiä, joita haluisin halloweenina tehdä. Aloitin instagramissa näkemistäni pöllökynsistä, jotka ChristabellNails oli tehnyt. Tajusin vasta tehtyäni nämä, että tutokin olis ollu YouTubessa, mutta teko sujui loistavasti ilmankin.


China Glaze - Liquid Leather
China Glaze - Papaya Punch
China Glaze - White On White

En siis oo edes katsonu tota tutoa näistä, vaan pelkän kuvan perusteella lakkasin. Ensin oranssilla kolme keskimmäistä kynttä ja mustalla loput. Etusormen ja nimettömän lakkasin vielä puoliksi mustalla ja tein liu'ut.

Pöllöt tein pelkästään dottareilla ja yllättävän helpoksi tekeminen osoittautui. Onnistuin taas melkee paremmin tekee pöllön vasemmalla kädellä, jos silmiä ei lasketa. Kynnet kuivatin pikakuivattajalla ja lopuksi päälle Mavalan mattapäällyslakkaa.Tuosta Mavalan mattalakasta vielä muutama sana.. Ensinnäkin pulloa pitää ravistaa ennen käyttöä paljon ja lakkaa pitää kynnelle laittaa tosi paksu kerros mattaefektin syntymiseksi. Ja mattapinta säilyi vaan alle vuorokauden: laitoin päällyslakan illalla ja jo aamulla näkyi selvää kiiltoa joissain kohdin. Pitäisi varmaan parempi mattalakka hommaa, koska en jatkossa aio päivittäin lisätä lakkaa mattapinnan saamiseksi.

Kynnet kuitenkin osoittautu oikein kivoiksi ja olisin viihtynyt näissä pidempääkin, mutta kun mustan lakan kärkikuluma näkyy niiin selvästi.. Vielä olisi parit halloween-kynnet toteuttamatta, joten eiköhän niitä täällä kohta näy :)

26 kommenttia :

 1. Voi miten suloiset! Itse en ole suurin halloween-fani, joten nää on mun makuun juuri sopivan söpöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katjamaria! :) En koe minäkä itseäni halloween-faniksi, mut aattelin repästä ja tehä kerrankin aiheeseen sopivat kynnet :D

   Poista
 2. Superhieno idea ja hyvin onnistunut myös toteutuskin.. Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideasta tykkäsin itsekin (tottakai kun ei oma ole :D), kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Mahtavat! Suosittelen Gina Tricotin matta top coattia :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pitääkin katsella, nuo Ginan lakat kun mukavan halpojakin ovat :)

   Poista
 4. Taas sä oot tehnyt ihan sairaan upeet kynnet! ❤

  VastaaPoista
 5. Hyvin onnistuneet kynnet jälleen kerran :)
  Ihana toi pöllö <3

  VastaaPoista
 6. Eikä! Onko ees söpöt kynnet! :3 <3

  VastaaPoista
 7. Upeet♥ toi pöllö on ihan sika söpö :3

  VastaaPoista
 8. Voi onpa suloset! Miullaki tekis hirmusesti mieli lakkailla kaikkea karmivaa kynsille, mutta aikaa on aivan liian vähän ja pitää mennä sieltä missä aita on matalin:( Ehkä saan taiottua aikaa joku kaunispäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mullakin aika on rajallinen, mutta näissäkin kynsissä meni vaan puol tuntia! Toivottavasti säkin löydät aikaa jostakin :)

   Poista