keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan part. 224

Vuorossa pikapostaus yhden illan pikakynsistä. Voin sanoa, että jos on juuri tullut suihkusta ja puolen tunnin päästä täytyisi lähteä, niin älkää alkako lakkaa kynsiä. Ainakaan kerrostamaan tai käyttämään jellyä. Uskokaa vaan, kokemusta nimittäin on.


Tietenkin mun oli pakko tuossa ajassa laittaa kynnet nopeesti. Aattelin, että glittersandwitch on nopea tehdä, ja valitsin vielä pohjalle tumman lakan, joka peitti kahdella kerroksella. Kyseessä OPI Vampsterdam, jonka sudin ansiosta ei tarvinnut edes siistiä ylimenneitä lakkoja.

Glitteriksi valikoitui OPI Skyfall -kokoelmasta The Living Daylights. Lakassa on sinisiä, kultaisia ja kuparinvärisiä hexejä. Tosi nätti glitter, jonka onnistuin pilaamaan kahdella kerroksella OPI:n jellyä. Valkoinen jelly Don't Touch My Tutu! on mun luottojelly leipäsiin. Yleensä laitan kaksi kerrosta, kuten nytkin, mut tällä kertaa se oli liikaa. Näissä kynsissä suunnilleen kaikki meni pieleen, mut säästän teidät mun valituksilta nyt. Katsokaa kuvia ja kauhistelkaa.


Ei mennyt ihan nappiin nämä, mut mulla oli kiire, joten ei voinut mitään. :D Näillä sen yhden illan kyllä meni, mut heti tilaisuuden tullen lähtivät poistoon! Meinasin jo oikeestaan jättää nää julkaisematta...

10 kommenttia :

 1. Hah, kiire on kyllä kynsien lakkaukselle paha lisätekijä. Ja ikävää siinä on se että kun itse vielä nimenomaan haluaisi just ehtiä ne kynnet tehdä ja sitten siihen onkin yhtäkkiä liian vähän aikaa... :(
  Kyllähän noissa kynsissä nyt kehtaa liikkua, mutta tiedän niin tunteen kun itselle jää tyytymätön olo siitä että lopputuloksen ois suonut olevan jotain muuta. Noh, ens kerralla taas parempi menestys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä.. Kyllä mä jotenki kehtasin näyttäytyä näitte kans, mut lähti kyl heti pois :D Ja joo toivotaan et ens kerralla menee paremmin eikä oo kiirettä! :)

   Poista
 2. Noh eiväthän nuo mitkään kamalat kuitenkaan ole :)

  VastaaPoista
 3. Tuo glitter. 8] Yksi niistä lakoista, joita aina kuolaan, mutta päätän, etten kuitenkaan tarvitse. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai et tarvii vai? Mietippä uudestaan ;)

   Poista
 4. Ihana toi Living Daylights ainakin, vaikkei mennytkään aivan putkeen muu lakkaus. <3

  VastaaPoista
 5. Komppaan Dimavarienia, Living Daylights on ihana ;)

  VastaaPoista